cодержание | навигация |
Domů » Дискография » TOP 10 - cегодня

Карел Готт | Дискография | TOP 10 - cегодня

CD Supraphon (CZ) 2010
Народные песни моего сердца
1. Lidovky mého srdce
CD GoJa (CZ) 2004
Мой ангел-хранитель
2. Můj strážný anděl
CD Universal Koch 2004
Я узнал любовь
3. Ich hab gelernt zu lieben
CD GoJa (CZ) 2002
Коллекция свинга
4. Swing kolekce
CD GoJa (CZ) 2006
Мой путь
5. Má pouť
2DVD GoJa / Czech TV 2009
Празднование 70-го дня рождения (live)
6. Karel Gott 70
CD GoJa (CZ) 2005
Иди за счастьем
7. Jdi za štěstím
CD Universal Koch 2006
Я рад что ты родилась
8. Schön, dass du geboren bist
CD Universal Koch 2002
Каждую ночь
9. Jede Nacht
CD Electrola 2014
10. Herr Gott nochmal

печатать | заявление о доступности | контакт | каpтa caйтa | вверх|
КАРЕЛ ГОТТ - Золотой гoлoс Праги | неофициальный сайт | интернет-фан-клуб
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat