cодержание | навигация |
Domů » Дискография » TOP 10 - 70-e г.

Карел Готт | Дискография | TOP 10 - 70-e г.

LP Supraphon (CS) 1975
1. Karel Gott '76
LP Polydor 1972
Сокровища прошлого
2. Schätze der Vergangenheit
LP Supraphon (CS) 1979
3. Karel Gott '79
LP Supraphon Artia 1975
Из моего чешского песенника
4. From My Czech Song-Book
LP Supraphon (CS) 1977
5. Karel Gott '78
LP Supraphon Artia 1979
Романтические чувства
6. My Romantic Feeling
LP Supraphon (CS) 1975
Мелодии, которые не стареют
7. Melodie, které nestárnou
LP Supraphon (CS) 1976
8. Karel Gott '77
LP Supraphon Artia 1973
9. Mistral
2CD Universal / BM Music (CZ) 2000
10. Karel Gott ve Slaném

печатать | заявление о доступности | контакт | каpтa caйтa | вверх|
КАРЕЛ ГОТТ - Золотой гoлoс Праги | неофициальный сайт | интернет-фан-клуб
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat