| |
Domů » Dyskografia » 00-te

Karel Gott | Dyskografia | 00-te

49:43
Leben (2009) 3.12
поп-музыка
34:05
Každý má svůj sen (2007) 3.64
тематический альбом
41:52
Schön, dass du geboren bist (2006) 3.27
тематический альбом
54:51
Má pouť (2006) 3.33
поп-музыка
45:38
Jdi za štěstím (2005) 3.3
поп-музыка
46:15
Ich hab gelernt zu lieben (2004) 3.47
поп-музыка
46:44
Můj strážný anděl (2004) 3.61
поп-музыка
1:16:44
Live (2003) 3.02
живой альбом
45:01
Pokaždé (2002) 3.19
поп-музыка
43:40
Swing kolekce (2002) 3.44
тематический альбом
52:24
Jede Nacht (2002) 3.3
поп-музыка
48:46
Für immer jung (2000) 3.06
поп-музыка

печатать | заявление о доступности | контакт | каpтa caйтa | вверх|
KAREL GOTT - Złoty głos z Pragi | неофициальный сайт | интернет-фан-клуб
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Kdo má tak málo fantazie, že své lži musí opírat o důkazy, měl by raději rovnou mluvit pravdu.“ Oscar Wilde