| |
Domů » Dyskografia » 10-te

Karel Gott | Dyskografia | 10-te

50:25
S pomocí přátel (2014) 3.63
поп-музыка
Herr Gott nochmal (2014) 3.78
поп-музыка
1:01:48
Dotek lásky (2012) 3.49
поп-музыка
55:37
Sentiment (2011) 3.34
тематический альбом
39:11
Lidovky mého srdce (2010) 3.89
тематический альбом

печатать | заявление о доступности | контакт | каpтa caйтa | вверх|
KAREL GOTT - Złoty głos z Pragi | неофициальный сайт | интернет-фан-клуб
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Nikdy jsem nedopustil, aby škola stála v cestě mému vzdělání.“ Mark Twain