| |
Domů » Discografia » 10 anni

Karel Gott | Discografia | 10 anni

50:25
S pomocí přátel (2014) 3.66
поп-музыка
Herr Gott nochmal (2014) 3.81
поп-музыка
1:01:48
Dotek lásky (2012) 3.51
поп-музыка
55:37
Sentiment (2011) 3.35
тематический альбом
39:11
Lidovky mého srdce (2010) 3.9
тематический альбом

печатать | заявление о доступности | контакт | каpтa caйтa | вверх|
KAREL GOTT - La voce dorata di Praga | неофициальный сайт | интернет-фан-клуб
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Kdy se nudíme lépe než v kruhu rodiny?“ Oscar Wilde