| |
Domů » Discografia » TOP 10 - 60 anni

Karel Gott | Discografia | TOP 10 - 60 anni

LP Polydor 1968
Золотой голос Праги
1. Die goldene Stimme aus Prag
CD Bonton (CZ) 1996
Отправь это
2. Pošli to dál
LP Supraphon (CS) 1969
Послушайте!
3. Poslouchejte!
CD Bonton (CZ) 1998
Сольный вечер
4. Recitál
LP Polydor 1968
Голос из Златой Праги
5. Die Stimme aus dem goldenen Prag
CD Bonton (CZ) 1996
Пара чёрных косичек
6. Pár havraních copánků
LP Supraphon (CS) 1967
Пусть звучит мой голос
7. Hlas můj nech tu znít
LP Polydor 1969
Во мне звучит песня
8. In mir klingt ein Lied
LP Supraphon (CS) 1969
Рождество в Златой Праге
9. Vánoce ve zlaté Praze
CD Sony Music (CZ) 2001
10. Lady Carneval



печатать | заявление о доступности | контакт | каpтa caйтa | вверх|
KAREL GOTT - La voce dorata di Praga | неофициальный сайт | интернет-фан-клуб
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Nikdy jsem nedopustil, aby škola stála v cestě mému vzdělání.“ Mark Twain