| |
Domů » Discographie » annés 10

Karel Gott | Discographie | annés 10

50:25
S pomocí přátel (2014) 3.73
поп-музыка
Herr Gott nochmal (2014) 3.93
поп-музыка
1:01:48
Dotek lásky (2012) 3.56
поп-музыка
55:37
Sentiment (2011) 3.41
тематический альбом
39:11
Lidovky mého srdce (2010) 3.94
тематический альбом

печатать | заявление о доступности | контакт | каpтa caйтa | вверх|
KAREL GOTT - La voix d´or de Prague | неофициальный сайт | интернет-фан-клуб
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Na světě je zavedeno, že spousta hloupých si hraje na chytré. Z chytrých, kterých je na světě nedostatek, jen ti nejchytřejší si hrají na hloupé.“ Jan Werich