obsah | navigace |
Domů » Diskografie » TOP 10 - 80. léta

Karel Gott | Diskografie | TOP 10 - 80. léta

LP Polydor 1981
1. Bella Italia
2LP Polydor 1981
2. Karel Gott Live
LP Supraphon Artia 1983
Концерт для тебя
3. Koncert pro tebe
LP Supraphon (CS) 1985
Музыка
4. Muzika
LP Supraphon (CS) 1987
Посол добрых вестей
5. Posel dobrých zpráv
CD LP Supraphon (CS) 1989
Корабль снов
6. Loď snů
CD LP Paramout Pictures (USA / CA) / Junior Production 1988
Безбилетники в Ноевом ковчеге
7. Stowaways On The Ark
CD LP Polydor 1987
Ни взгляда назад
8. Kein Blick zurück
LP Supraphon Artia 1983
Белое Рождество
9. White Christmas
LP Supraphon Artia 1982
10. Country Album

печатать | заявление о доступности | контакт | каpтa caйтa | вверх|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | неофициальный сайт | интернет-фан-клуб
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat