| |
Domů » Dyskografia » TOP 10 - dzisiaj

Karel Gott | Dyskografia | TOP 10 - dzisiaj

CD Supraphon (CZ) 2010
Folk Songs of My Heart
1. Lidovky mého srdce
CD GoJa (CZ) 2004
My Guardian Angel
2. Můj strážný anděl
CD Universal Koch 2004
I've Known Love
3. Ich hab gelernt zu lieben
CD GoJa (CZ) 2002
Swing Collection
4. Swing kolekce
CD Electrola 2014
5. Herr Gott nochmal
2DVD GoJa / Czech TV 2009
70th Birthday Celebration (live)
6. Karel Gott 70
CD Universal Koch 2002
Every Night
7. Jede Nacht
CD Supraphon (CZ) 2014
8. S pomocí přátel
CD GoJa (CZ) 2006
My Way
9. Má pouť
CD Supraphon (CZ) 2012
Touch of Love
10. Dotek lásky

print page | accessibility statement | contact | site map | top|
KAREL GOTT - Złoty głos z Pragi | Unofficial Website | Internet Fan Club
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .