| |
Domů » Discografie » 90-jaren

Karel Gott | Discografie | 90-jaren

41:43
Svátek svátků (1998) 3.34
Christmas album
1:05:44
Duety (1997) 3.34
mainstream
46:36
Miluj (1997) 3.41
mainstream
44:31
Classics (1997) 3.41
topical album
50:07
Belcanto (1996) 3.38
topical album
42:29
Zázrak vánoční (1995) 3.6
Christmas album
49:50
Karel Gott '95 (1994) 3.41
mainstream
45:04
Věci blízké mému srdci (1993) 3.57
topical album
45:01
Mitten im Leben (1993) 3.47
mainstream
48:37
Když muž se ženou snídá (1992) 3.42
mainstream
49:17
In einer Nacht wie heut' (1992) 3.72
mainstream
40:04
Frühling in Prag mir dir (1990) 3.33
topical album
38:54
In dieser Nacht (1990) 3.18
Christmas album
47:03
Písmo lásky (1990) 3.32
mainstream
43:15
Ein Abend mit Karel Gott (1990) 3.38
mainstream

print page | accessibility statement | contact | site map | top|
KAREL GOTT - De gouden stem uit Praag | Unofficial Website | Internet Fan Club
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Bůh stvořil člověka, když ho přestaly bavit opice. Na další pokusy už pak neměl nervy.“ Mark Twain