| |
Domů » Discografie » TOP 10 - 90-jaren

Karel Gott | Discografie | TOP 10 - 90-jaren

CD LP Polydor 1992
In a Night as Today
1. In einer Nacht wie heut'
CD LP GoJa (CZ) 1995
Christmas Miracle
2. Zázrak vánoční
CD LP GoJa / Supraphon (CZ) 1993
Things Close to My Heart
3. Věci blízké mému srdci
CD GoJa (CZ) 1998
Years of My Youth
4. Ro(c)ky mého mládí
CD Polydor 1993
In the Middle of The Life
5. Mitten im Leben
CD GoJa (CZ) 1997
Do Love
6. Miluj
CD Supraphon (CS) 1992
When Man Has Breakfast With a Woman
7. Když muž se ženou snídá
CD Polydor 1997
8. Classics
CD LP GoJa / Polydor (CZ) 1994
9. Karel Gott '95
CD GoJa (CZ) 1996
10. Belcanto

print page | accessibility statement | contact | site map | top|
KAREL GOTT - De gouden stem uit Praag | Unofficial Website | Internet Fan Club
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Přátelství je součást lidského štěstí.“ Jan Werich