| |
Domů » Discographie » annés 10

Karel Gott | Discographie | annés 10

50:25
S pomocí přátel (2014) 3.63
mainstream
Herr Gott nochmal (2014) 3.78
mainstream
1:01:48
Dotek lásky (2012) 3.49
mainstream
55:37
Sentiment (2011) 3.34
topical album
39:11
Lidovky mého srdce (2010) 3.89
topical album

print page | accessibility statement | contact | site map | top|
KAREL GOTT - La voix d´or de Prague | Unofficial Website | Internet Fan Club
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Nikdy se nesměji nejlépe. Bojím se, že by to mohlo být naposledy.“ Jan Werich