| |
Domů » Discografía » 10 años

Karel Gott | Discografía | 10 años

50:25
S pomocí přátel (2014) 3.62
mainstream
Herr Gott nochmal (2014) 3.76
mainstream
1:01:48
Dotek lásky (2012) 3.48
mainstream
55:37
Sentiment (2011) 3.32
topical album
39:11
Lidovky mého srdce (2010) 3.88
topical album

print page | accessibility statement | contact | site map | top|
KAREL GOTT - La voz dorada de Praga | Unofficial Website | Internet Fan Club
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Zamilovat se do sebe - to je románek na celý život.“ Oscar Wilde