content | navigation |
Domů » Discography » 10's

Karel Gott | Discography | 10's

50:25
S pomocí přátel (2014) 3.89
mainstream
Herr Gott nochmal (2014) 3.94
mainstream
1:01:48
Dotek lásky (2012) 3.49
mainstream
55:37
Sentiment (2011) 3.38
topical album
39:11
Lidovky mého srdce (2010) 3.98
topical album

print page | accessibility statement | contact | site map | top|
KAREL GOTT - The Golden Voice of Prague | Unofficial Website | Internet Fan Club
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec.“ Jan Werich