obsah | navigace |
Domů » Diskografie » 10. léta

Karel Gott | Diskografie | 10. léta

50:25
S pomocí přátel (2014) 3.66
mainstream
Herr Gott nochmal (2014) 3.81
mainstream
1:01:48
Dotek lásky (2012) 3.51
mainstream
55:37
Sentiment (2011) 3.35
topical album
39:11
Lidovky mého srdce (2010) 3.9
topical album

print page | accessibility statement | contact | site map | top|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | Unofficial Website | Internet Fan Club
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Nikdy jsem nedopustil, aby škola stála v cestě mému vzdělání.“ Mark Twain