obsah | navigace |
Domů » Diskografie » TOP 10 - současnost

Karel Gott | Diskografie | TOP 10 - současnost

CD Supraphon (CZ) 2010
Folk Songs of My Heart
1. Lidovky mého srdce
CD GoJa (CZ) 2004
My Guardian Angel
2. Můj strážný anděl
CD Universal Koch 2004
I've Known Love
3. Ich hab gelernt zu lieben
CD GoJa (CZ) 2002
Swing Collection
4. Swing kolekce
2DVD GoJa / Czech TV 2009
70th Birthday Celebration (live)
5. Karel Gott 70
CD GoJa (CZ) 2006
My Way
6. Má pouť
CD Universal Koch 2002
Every Night
7. Jede Nacht
CD GoJa (CZ) 2005
Go In Search of Happiness
8. Jdi za štěstím
CD Electrola 2014
9. Herr Gott nochmal
CD Universal Koch 2006
I'm Happy That You're Born
10. Schön, dass du geboren bist

print page | accessibility statement | contact | site map | top|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | Unofficial Website | Internet Fan Club
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Žádný člověk není tak bohatý, aby mohl koupit svoji minulost.“ Oscar Wilde