obsah | navigace |
Domů » Diskografie » TOP 10 - 80. léta

Karel Gott | Diskografie | TOP 10 - 80. léta

LP Polydor 1981
1. Bella Italia
2LP Polydor 1981
2. Karel Gott Live
LP Supraphon Artia 1983
A Concert For You
3. Koncert pro tebe
LP Supraphon (CS) 1985
Music
4. Muzika
LP Supraphon (CS) 1987
A Messenger Of Good News
5. Posel dobrých zpráv
CD LP Supraphon (CS) 1989
Dreamship
6. Loď snů
LP Supraphon Artia 1983
Weisse Weihnacht
7. White Christmas
LP Polydor 1983
Sign
8. Zeichen
LP Supraphon Artia 1982
9. Country Album
LP Supraphon Artia 1982
10. My Czech Goldies

print page | accessibility statement | contact | site map | top|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | Unofficial Website | Internet Fan Club
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“ Jan Werich