| |
Domů » Discografie » 10-jaren

Karel Gott | Discografie | 10-jaren

50:25
S pomocí přátel (2014) 3.63
Schlageralbum
Herr Gott nochmal (2014) 3.78
Schlageralbum
1:01:48
Dotek lásky (2012) 3.49
Schlageralbum
55:37
Sentiment (2011) 3.34
thematisches Album
39:11
Lidovky mého srdce (2010) 3.89
thematisches Album

Seite drücken | Erklärung zur Zugänglichkeit | Kontakt | Seitenmappe | oben|
KAREL GOTT - De gouden stem uit Praag | inoffiziele Seite | Internet-Fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Proti hluposti se bojovat musí, ale vyhrát se nedá!“ Jan Werich