| |
Domů » Discografia » 10 anni

Karel Gott | Discografia | 10 anni

50:25
S pomocí přátel (2014) 3.63
Schlageralbum
Herr Gott nochmal (2014) 3.78
Schlageralbum
1:01:48
Dotek lásky (2012) 3.49
Schlageralbum
55:37
Sentiment (2011) 3.34
thematisches Album
39:11
Lidovky mého srdce (2010) 3.89
thematisches Album

Seite drücken | Erklärung zur Zugänglichkeit | Kontakt | Seitenmappe | oben|
KAREL GOTT - La voce dorata di Praga | inoffiziele Seite | Internet-Fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Kdo má tak málo fantazie, že své lži musí opírat o důkazy, měl by raději rovnou mluvit pravdu.“ Oscar Wilde