inhalt | navigation |
Domů » Diskographie » 00er

Karel Gott | Diskographie | 00er

49:43
Leben (2009) 3.35
Schlageralbum
34:05
Každý má svůj sen (2007) 3.75
thematisches Album
41:52
Schön, dass du geboren bist (2006) 3.38
thematisches Album
54:51
Má pouť (2006) 3.43
Schlageralbum
45:38
Jdi za štěstím (2005) 3.38
Schlageralbum
46:15
Ich hab gelernt zu lieben (2004) 3.62
Schlageralbum
46:44
Můj strážný anděl (2004) 3.73
Schlageralbum
1:16:44
Live (2003) 3.21
Live-Album
45:01
Pokaždé (2002) 3.32
Schlageralbum
43:40
Swing kolekce (2002) 3.59
thematisches Album
52:24
Jede Nacht (2002) 3.57
Schlageralbum
48:46
Für immer jung (2000) 3.26
Schlageralbum

Seite drücken | Erklärung zur Zugänglichkeit | Kontakt | Seitenmappe | oben|
KAREL GOTT - Die goldene Stimme aus Prag | inoffiziele Seite | Internet-Fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ Jan Werich