| |
Domů » Dyskografia » TOP 10 - 60-te

Karel Gott | Dyskografia | TOP 10 - 60-te

LP Polydor 1968
Zlatý hlas z Prahy
1. Die goldene Stimme aus Prag
CD Bonton (CZ) 1996
2. Pošli to dál
CD Bonton (CZ) 1998
3. Recitál
LP Supraphon (CS) 1969
4. Poslouchejte!
CD Bonton (CZ) 1996
5. Pár havraních copánků
LP Polydor 1968
Hlas ze zlaté Prahy
6. Die Stimme aus dem goldenen Prag
LP Polydor 1969
Píseň ve mně zní
7. In mir klingt ein Lied
LP Supraphon (CS) 1967
8. Hlas můj nech tu znít
CD Sony Music (CZ) 2001
9. Lady Carneval
LP Supraphon (CS) 1969
10. Vánoce ve zlaté Praze

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Złoty głos z Pragi | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .