| |
Domů » Discografie » TOP 10 - 70-jaren

Karel Gott | Discografie | TOP 10 - 70-jaren

LP Supraphon (CS) 1975
1. Karel Gott '76
LP Polydor 1972
Poklady minulosti
2. Schätze der Vergangenheit
LP Supraphon (CS) 1979
3. Karel Gott '79
LP Supraphon (CS) 1977
4. Karel Gott '78
LP Supraphon Artia 1975
Z mého českého zpěvníku
5. From My Czech Song-Book
LP Supraphon Artia 1979
Romantika
6. My Romantic Feeling
LP Supraphon Artia 1973
7. Mistral
2LP Supraphon (CS) 1976
8. Zpívá Karel Gott
LP Polydor 1973
9. Live '73
LP Balkanton (BG) 1972
Zlatý Orfeus '72
10. Златният Орфей '72

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - De gouden stem uit Praag | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .