| |
Domů » Discografie » TOP 10 - 70-jaren

Karel Gott | Discografie | TOP 10 - 70-jaren

LP Supraphon (CS) 1975
1. Karel Gott '76
LP Polydor 1972
Poklady minulosti
2. Schätze der Vergangenheit
LP Supraphon (CS) 1979
3. Karel Gott '79
LP Supraphon Artia 1975
Z mého českého zpěvníku
4. From My Czech Song-Book
LP Supraphon (CS) 1977
5. Karel Gott '78
LP Supraphon Artia 1979
Romantika
6. My Romantic Feeling
LP Supraphon (CS) 1975
7. Melodie, které nestárnou
LP Supraphon (CS) 1976
8. Karel Gott '77
LP Supraphon Artia 1973
9. Mistral
2CD Universal / BM Music (CZ) 2000
10. Karel Gott ve Slaném

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - De gouden stem uit Praag | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat