| |
Domů » Discografia » 00 anni

Karel Gott | Discografia | 00 anni

49:43
Leben (2009) 3.22
střední proud
34:05
Každý má svůj sen (2007) 3.74
tématické album
41:52
Schön, dass du geboren bist (2006) 3.38
tématické album
54:51
Má pouť (2006) 3.38
střední proud
45:38
Jdi za štěstím (2005) 3.37
střední proud
46:15
Ich hab gelernt zu lieben (2004) 3.54
střední proud
46:44
Můj strážný anděl (2004) 3.67
střední proud
1:16:44
Live (2003) 3.19
živé album
45:01
Pokaždé (2002) 3.31
střední proud
43:40
Swing kolekce (2002) 3.51
tématické album
52:24
Jede Nacht (2002) 3.43
střední proud
48:46
Für immer jung (2000) 3.24
střední proud


vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - La voce dorata di Praga | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .