| |
Domů » Discografia » 10 anni

Karel Gott | Discografia | 10 anni

50:25
S pomocí přátel (2014) 3.62
střední proud
Herr Gott nochmal (2014) 3.77
střední proud
1:01:48
Dotek lásky (2012) 3.49
střední proud
55:37
Sentiment (2011) 3.33
tématické album
39:11
Lidovky mého srdce (2010) 3.88
tématické album

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - La voce dorata di Praga | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .