| |
Domů » Discografia » TOP 10 - 90 anni

Karel Gott | Discografia | TOP 10 - 90 anni

CD LP Polydor 1992
Jedné noci jako dnes
1. In einer Nacht wie heut'
CD LP GoJa (CZ) 1995
2. Zázrak vánoční
CD LP GoJa / Supraphon (CZ) 1993
3. Věci blízké mému srdci
CD GoJa (CZ) 1998
4. Ro(c)ky mého mládí
CD Polydor 1993
Uprostřed života
5. Mitten im Leben
CD LP GoJa / Polydor (CZ) 1994
6. Karel Gott '95
CD Supraphon (CS) 1992
7. Když muž se ženou snídá
CD GoJa (CZ) 1997
8. Miluj
CD Polydor 1997
9. Classics
LP Supraphon (CS) 1992
10. Když muž se ženou snídá



vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - La voce dorata di Praga | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .