| |
Domů » Discografia » TOP 10 - 90 anni

Karel Gott | Discografia | TOP 10 - 90 anni

CD LP Polydor 1992
Jedné noci jako dnes
1. In einer Nacht wie heut'
CD LP GoJa (CZ) 1995
2. Zázrak vánoční
CD LP GoJa / Supraphon (CZ) 1993
3. Věci blízké mému srdci
CD GoJa (CZ) 1998
4. Ro(c)ky mého mládí
CD Polydor 1993
Uprostřed života
5. Mitten im Leben
CD Supraphon (CS) 1992
6. Když muž se ženou snídá
CD LP GoJa / Polydor (CZ) 1994
7. Karel Gott '95
CD GoJa (CZ) 1997
8. Miluj
CD Polydor 1997
9. Classics
CD GoJa (CZ) 1996
10. Belcanto



vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - La voce dorata di Praga | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .