| |
Domů » Discografia » TOP 10 - 80 anni

Karel Gott | Discografia | TOP 10 - 80 anni

2LP Polydor 1981
1. Karel Gott Live
LP Polydor 1981
2. Bella Italia
LP Supraphon Artia 1983
3. Koncert pro tebe
CD LP Supraphon (CS) 1989
4. Loď snů
LP Supraphon (CS) 1987
5. Posel dobrých zpráv
LP Supraphon Artia 1982
6. Country Album
LP Supraphon (CS) 1985
7. Muzika
LP Supraphon (CS) 1986
8. To vám byl dobrý rok
CD LP Polydor 1987
Žádný pohled zpět
9. Kein Blick zurück
LP Polydor 1983
Znamení
10. Zeichen



vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - La voce dorata di Praga | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .