| |
Domů » Discografia » TOP 10 - 80 anni

Karel Gott | Discografia | TOP 10 - 80 anni

LP Polydor 1981
1. Bella Italia
2LP Polydor 1981
2. Karel Gott Live
LP Supraphon Artia 1983
3. Koncert pro tebe
LP Supraphon (CS) 1987
4. Posel dobrých zpráv
LP Supraphon (CS) 1985
5. Muzika
CD LP Supraphon (CS) 1989
6. Loď snů
LP Supraphon Artia 1982
7. Country Album
LP Supraphon (CS) 1986
8. To vám byl dobrý rok
CD LP Paramout Pictures (USA / CA) / Junior Production 1988
Noemova Archa
9. Stowaways On The Ark
LP Supraphon Artia 1982
Moje české hity
10. My Czech Goldies



vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - La voce dorata di Praga | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .