| |
Domů » Discografia » TOP 10 - 60 anni

Karel Gott | Discografia | TOP 10 - 60 anni

LP Polydor 1968
Zlatý hlas z Prahy
1. Die goldene Stimme aus Prag
CD Bonton (CZ) 1996
2. Pošli to dál
LP Supraphon (CS) 1969
3. Poslouchejte!
CD Bonton (CZ) 1998
4. Recitál
LP Polydor 1968
Hlas ze zlaté Prahy
5. Die Stimme aus dem goldenen Prag
CD Bonton (CZ) 1996
6. Pár havraních copánků
LP Supraphon (CS) 1967
7. Hlas můj nech tu znít
LP Polydor 1969
Píseň ve mně zní
8. In mir klingt ein Lied
CD Sony Music (CZ) 2001
9. Lady Carneval
LP Supraphon (CS) 1969
10. Vánoce ve zlaté Praze



vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - La voce dorata di Praga | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .