| |
Domů » Diskografija » 90-te

Karel Gott | Diskografija | 90-te

41:43
Svátek svátků (1998) 3.34
vánoční album
1:05:44
Duety (1997) 3.34
střední proud
46:36
Miluj (1997) 3.41
střední proud
44:31
Classics (1997) 3.41
tématické album
50:07
Belcanto (1996) 3.38
tématické album
42:29
Zázrak vánoční (1995) 3.59
vánoční album
49:50
Karel Gott '95 (1994) 3.41
střední proud
45:04
Věci blízké mému srdci (1993) 3.57
tématické album
45:01
Mitten im Leben (1993) 3.47
střední proud
48:37
Když muž se ženou snídá (1992) 3.41
střední proud
49:17
In einer Nacht wie heut' (1992) 3.72
střední proud
40:04
Frühling in Prag mir dir (1990) 3.34
tématické album
38:54
In dieser Nacht (1990) 3.17
vánoční album
47:03
Písmo lásky (1990) 3.32
střední proud
43:15
Ein Abend mit Karel Gott (1990) 3.38
střední proud

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatni glas iz Praga | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .