| |
Domů » Diskografija » TOP 10 - 90-te

Karel Gott | Diskografija | TOP 10 - 90-te

CD LP Polydor 1992
Jedné noci jako dnes
1. In einer Nacht wie heut'
CD LP GoJa (CZ) 1995
2. Zázrak vánoční
CD LP GoJa / Supraphon (CZ) 1993
3. Věci blízké mému srdci
CD GoJa (CZ) 1998
4. Ro(c)ky mého mládí
CD Polydor 1993
Uprostřed života
5. Mitten im Leben
CD Supraphon (CS) 1992
6. Když muž se ženou snídá
CD Polydor 1997
7. Classics
CD LP GoJa / Polydor (CZ) 1994
8. Karel Gott '95
CD GoJa (CZ) 1997
9. Miluj
CD GoJa (CZ) 1996
10. Belcanto

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatni glas iz Praga | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .