| |
Domů » Diskografija » TOP 10 - 80-te

Karel Gott | Diskografija | TOP 10 - 80-te

LP Polydor 1981
1. Bella Italia
2LP Polydor 1981
2. Karel Gott Live
LP Supraphon Artia 1983
3. Koncert pro tebe
LP Supraphon (CS) 1987
4. Posel dobrých zpráv
LP Supraphon (CS) 1985
5. Muzika
CD LP Supraphon (CS) 1989
6. Loď snů
LP Supraphon Artia 1982
7. Country Album
LP Supraphon (CS) 1986
8. To vám byl dobrý rok
LP Supraphon (CS) 1984
9. Hrátky s láskou
LP Supraphon Artia 1982
Moje české hity
10. My Czech Goldies

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatni glas iz Praga | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .