| |
Domů » Discografía » TOP 10 - 70 años

Karel Gott | Discografía | TOP 10 - 70 años

LP Supraphon (CS) 1975
1. Karel Gott '76
LP Polydor 1972
Poklady minulosti
2. Schätze der Vergangenheit
LP Supraphon (CS) 1979
3. Karel Gott '79
LP Supraphon (CS) 1977
4. Karel Gott '78
LP Supraphon Artia 1975
Z mého českého zpěvníku
5. From My Czech Song-Book
LP Supraphon Artia 1979
Romantika
6. My Romantic Feeling
LP Supraphon Artia 1973
7. Mistral
LP Balkanton (BG) 1972
Zlatý Orfeus '72
8. Златният Орфей '72
2LP Supraphon (CS) 1976
9. Zpívá Karel Gott
LP Polydor 1970
Hvězda mého života
10. Der Star meines Lebens



vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - La voz dorada de Praga | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .