obsah | navigace |
Domů » Diskografie » Výběrová alba

Karel Gott | Diskografie | Výběrová alba

rokpočetnosičtitulčíslovydavateldistribuce
19702LPStarportrait2 437 067Polydor
19711MCKarel Gott8 230 105Supraphonflag CS
19712LPKarel Gott - Peter Alexander (Sound Quality Series)2 414 066Polydorflag NL
19711LPWeisst du wohin2 414 066?Polydorflag NL
19711LPMCWeisst du wohin2 415 067Karussel
19712LPMCStarportrait2 630 036Polydor
19711LPTop Hits?Polydor
19711LPWeisst du wohin63686Polydor Club
19721LPPortrait of Karel Gott2 418 146Polydor Specialflag NL
19721LPMCDie grossen Erfolge2 371 356Polydor
19721LPKarel Gott und Peter Alexander - Von Böhmerwald zum Wienerwald2 634 047?Polydor
19721LPMy Czech Favourites1 131 027Supraphon / Artia
19722LPKarel Gott2634 043Polydorflag CA
19722LPVon Böhmerland nach Wien62 451Polydor Club
19731LPWith Love From Prague2510Aponflag US
19731MCThe King of Czech Pop Music?Aponflag US
19741LPLe disque d'or de gouden Plaat van Karel Gott2 482 135Polydor Specialflag BE
19741LPMCEinmal um die ganze Welt2 415 301Karussel
19751LPMCKarel Gott2 437 294Polydor
19761MCŽiju rád8 230 215Supraphonflag CS
19761MCLove Story3 196 144Karussel
19761LPGala '76?Karussel
19761LPMCGala '762 459 040Polydor
19762LPMCStarGala2 664 176Polydor
19771LPMCGestern - Heute2 371 826Polydor
19771LPMCMein Lied für dich2 459 046Polydor
19771LPMCSeine grossen Erfolge2 459 132Polydor
19771LPStarportrait652 636Polydor Club
19772LPVon Böhmerland nach Wien28 674Polydor
19782LPKarel Gott - Peter Alexander (Sound Quality Series)2 437 457Polydorflag NL
19782LPKarel Gott - Peter Alexander (Sound Quality Series)2 670 148?Polydorflag NL
19781MCZlote przebojeWifon MK 527Tonpressflag PL
19781LPDoppelstar - Karel Gott / Dalida?Karussel
19781LPMCKarel Gott in Gold2 459 157Polydor
19791LPDie goldene Stimme aus Prag (ZDF 78)381 020Polydor Club
19791LPMCMy Czech FavouritesSVLP 3149V-recordsflag CA
19791LPMCTriumph der Goldenen Stimme2 372 004Polydorflag NL
19791LPAusgewählte Golstücke2 416 232?Karussel?
19791LPMCTriumph der Goldenen Stimme2 475 632Polydor
19791LPTriumph der Goldenen Stimme38998Polydor Club
19801LPMCEin Dankeschön an all meinen Freuden91669Polydor
19801LPMCEin Dankeschön an all meinen Freuden363 911Polydor
19801LPMCDie grossen 122 459 209Polydor
19803LPMCDie goldene Stimme aus Prag - Sonderausgabe zur Tournee '802 630 124Polydor
19802LPMCDas grosse Wunschkonzert2 664 244Polydor
19803LP?Die goldene Stimme aus Prag2 630 124?Polydor
19812LPMCStory - Karel Gott 11 133 321Supraphonflag CS
19811LPMCGuten Abend, gute Laune8 55 862Amigaflag DD
19811LPMCStunde der Stars (Hörzu)2 872 308Karussel
19811LPMCWenn ich dich nicht hätte2 372 063Polydor
19811LPMCGuten Abend, gute Laune2 475 726Polydor
19811MCHerz-Schmerz-Polka3 158 271Polydor
19812MCMeine Lieblingsmelodien3 158 281Polydor
19811LPMCGuten Abend, gute Laune27357Polydor Club
19811LPMCSeine schönsten Melodien2872 308Karussel
19821MCSeine grossen Erfolge817 417Karussel
19821MCWeisst du wohin3 475 084Karussel
19821MCIn mir klingt ein Lied3 475 131Karussel
19821LPMCAusgewählte Goldstücke2876 024Karussel
19821LPMCBabička2 416 232Polydor
19821LPSpezialitäten von Moldau, Don und Donau915 470Polydor Club
19831LPKarel Gott zijn grote successen2 418 236Polydorflag NL
19831LPMCKarel Gott zijn grote successen810 512?Polydorflag NL
19831LPMCKarel Gott zijn grote successen810 595?Polydorflag NL
19831LPРассказыS 60 20155002Melodia / Supraphonflag SU
19831LPMusic for the Millions810 595Polydor
19831MCKarel Gott811 573Polydor
19831MCSeine goldenen Erfolge817 512Polydor
19831LPMCEin Star und seine Erfolge463 281Polydor Club
19844LPDas BesteG85013GGDGG
19841LPTriumph der Goldenen Stimme32000Polydor
19843LPDie goldene Stimme aus Prag2 630 124Polydor
19861MCFang Das Licht (Hörzu - Starline)23176Delta
19861MCFang Das Licht (Hörzu - Starline)549 283Delta
19861LPMCGrosse Erfolge827 814Polydor
19861LPMCWeil ich dich liebe827 815Polydor
19861LPMCRauschende Birken827 816Polydor
19861CDLPMCStarGalerie831 089Polydor
19861CDLPKarel Gott110 001Supraphon / Artia
19871MCDie grossen Erfolge833 464Karussel
19872LPMCStory 2 - Karel Gott 11 137 151Supraphonflag CS
19871MCKarel Gott & Darinka19 234 427Supraphonflag CS
19871?LPMCKarel Gott Spezial833 257Polydor
19871CDLPSpezialitäten aus Böhmen833 455Polydor
19871MCStar-Shop - Fang Das Licht835 902Karussel
19881VHSStory140 014Supraphonflag CS
19893LPMCStory 3 - Karel Gott 110 532Supraphonflag CS
19891VHSDny zázraků a přání140 043Supraphonflag CS
19896LPStory - Komplet?Supraphonflag CS
19891MCInterCity Starparade - Fang das Licht839 252Karussel
19891CDStars & Schlager - Weisst du wohin839 911Karussel
19901MCKarel Gott839 366Karussel
19901MCKarel Gott839 844Karussel
19901CDWeisst du wohin839 911-2-1BKarussel
19901CDLPGolden Stars33523Polydor
19901MCMeine grossen Erfolge843 828Karussel
19912CD42 největších hitů 111 639Supraphonflag CS
19911CDLPMCNejromantičtější111 654Supraphonflag CS
19921CDMeine schönsten Erfolge517 625Karussel
19921CDMCStarGold - Die grossen Erfolge517 625Karussel
19921CDMeine schönsten Erfolge517 625Spectrum
19933LPOriginální nahrávky ze 60. let 112 510Supraphonflag CS
19932CDMCOriginální nahrávky ze 60. let 112 517Supraphonflag CS
19931CDEinmal um die ganze Welt0193009Polydor
19942CDLPOriginální nahrávky ze 70. let 112 570Supraphonflag CZ
19941CDMCSeine grössten Hits521 830Polydor
19952CDOriginální nahrávky z 80. let 710 255Bontonflag CZ
19951CDMCSeine schönsten Liebeslieder527 044Polydor
19951CDMCDie grossen Melodien529 205Polydor
19981CDAusgewählte Goldstücke550 486Karussel
19981CDBest of 1968-1998 und mehr Volume I?UMPflag PL
19981CDMCBest of 1968-1998 und mehr Volume I559 311Polydor
19981CDBest of 1968-1998 und mehr Volume I?Spectrum
19991DVDStoryDMP006Bontonflag CZ
19998CDKarel Gott 60 - Výroční edice494 387Sony Music Bontonflag CZ
19991CDKarel Gott000544Polydor
19993CDEinmal um die ganze Welt544 102Polydor
19991CDBabicka554 811Spectrum
20001CDMeisterstücke551 430Spectrum
20001CDWeisst du wohin (Blue Chip)551 454Spectrum
20001CDPortréty českých hvězd00 004Arecaflag CZ
20002CDOriginální nahrávky ze 60. let494 383Sony Music Bononflag CZ
20002CDOriginální nahrávky ze 70. let494 384Sony Music Bononflag CZ
20002CDOriginální nahrávky z 80. let494 385Sony Music Bononflag CZ
20002CDOriginální nahrávky z 90. let494 386Sony Music Bononflag CZ
20001CDFang das Licht549 283Delta
20001CD Meisterstücke551 430Polydor
20001CDTo nej…KK0027Saturnflag CZ
20012CDKarel Gott - Best??flag BY
20011CDKarel Gott - Best Of?Sony Musicflag HU
20012CDMCPrzeboje lat 60-tych?Sony Musicflag PL
20012CDMCPrzeboje lat 70-tych?Sony Musicflag PL
20012CDMCPrzeboje lat 80-tych?Sony Musicflag PL
20012CDMCPrzeboje lat 90-tych?Sony Musicflag PL
20011CDНочь перед Рождеством??flag RU
20011CDJsou svátky001GOJAflag SK
20011CDMy Favourites?Sony Music / Columbiaflag US
20011CD Meine grossen Erfolge549 682Polydor
20011CD Best Of589 340Polydor
20022CDKarel Gott (HTV Music History)HAL 150Halahup Records / Sony Musicflag RU
20021CD Romantische Gefühle350 832Koch Music
20031CDPojď, ukážu ti cestu rájemAM 80172Arecaflag CZ
20031CDPortréty českých hvězdAM 80172Arecaflag CZ
20031CD Babicka06024 9812649Koch Universal
20031CD Musik, das ist mein Leben0 677 882Koch Universal
20031CD Augenblicke06024 9812649?Koch Universal
20031CDHvězdy českého nebe?Radioservisflag CZ
20042CDLásko máSU 5503Supraphonflag CZ
20041DVDSen o vánocíchSU 7054Supraphonflag CZ
20041CDTo najlepšie??flag SK
20041DVDMein Prag06024 9866821Koch Universal
20051CDThe Best Of?Sony Musicflag SK
20061CDJsou svátky - Best of Christmas401 324 027GOJAflag CZ
20062CDKomplet 25/26 - Kontrasty / …a to mám rádSU 5645Supraphonflag CZ
20063CDWeisst du wohin06024 9877905Koch Universal
20075CDZlatá kolekce162 040Reader's Digestflag CZ
20072CDKarel Gott - 50 hitůSU 5649Supraphonflag CZ
20071DVDStokrát chválím čas - hity ze 70. letSU 7083Supraphonflag CZ
20072CD40 Jahre Karel Gott1 727 070Koch Universal
20071CD Star Edition06025 1737330Koch Universal
20071CD Silber Edition - Wenn ich dich nicht hätte06025 1701422Koch Universal
20073CDWeißt du wohin - Das große Starporträt72171Reader's Digest
20081CD-PZmírám láskou401 324 030GOJAflag CZ
20081DVDZůstanu svůj - hity z 80. letSU 7092Supraphonflag CZ
20081CD Schlager Juwelen - Seine grossen Erfolge8 823 903Polydor
20091CD-PLegenda?ČT / Cpressflag CZ
20091CDZůstanu svůj - jubilejní kolekce16 2200Supraphon / Květyflag CZ
20091DVD-PSen o vánocích?Supraphonflag CZ
20093CDKarel Gott - 70 hitůSU 5970Supraphonflag CZ
20091DVDKdyž muž se ženou snídá - hity z 90. letSU 7101Supraphonflag CZ
20091CD Für immer jung1 796 321Koch Universal
20101CDNejvětší rozhlasové šlágryZlatá edice 37Codi Artflag CZ
20101DVDTichá noc167 172Supraphonflag CZ
20101CD-PKarel Gott & Eva Urbanová - Ráj bláznů16 2200?Supraphonflag CZ
20101DVDSen o vánocíchSU 16 2234Supraphonflag CZ
20103DVDMé písněSU 7106Supraphonflag CZ
20101CD Silber Edition - Halt mich06025 2737171Koch Universal
20112CDZa lásku pálím svíciSU 6035Supraphonflag CZ
20111CDHinter der Sonne06025 2 757 074Koch Universal
20111CDHinter der Sonne4605 026 708 440Universal Music Russiaflag RU
20121LPNejvětší hitySU 16 4027Supraphonflag CZ

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“ Jan Werich