obsah | navigace |
Domů » Diskografie » Řadová alba

Karel Gott | Diskografie | Řadová alba

rokpočetnosičtitulčíslovydavateldistribuce
19651LPZpívá Karel GottDV 10175Supraphonflag CS
19661LPThe Golden Voice Of Prague - Recitál Karla GottaDV 10232Supraphonflag CS
19661LPThe Golden Voice Of PragueSU 53643Supraphon / Artia
19661LPThe Golden Voice Of Prague - Karel Gott SingsSUA 13643Supraphon / Artia
19671LPRecitál Karla Gotta (Hlas můj nech tu znít)1 130 205Supraphonflag CS
19671LPHlas můj nech tu znít1 130 209Supraphonflag CS
19681LPMCMBDie goldene Stimme aus Prag249 253Polydor
19681LPWeisst du wohin6362Polydor Club
19681LPDie Stimme aus dem goldenen Prag78461Polydor Club
19681LPWeisst du wohinH 869/0Polydor Club
19681LPWeisst du wohin28869/9Polydor Club
19681LPWeisst du wohin94131Polydor Clubflag AT
19691LPPoslouchejte!1 130 685Supraphonflag CS
19691LPVánoce ve zlaté Praze1 130 828Supraphonflag CS
19691LPWeihnachten in der goldenen Stadt??flag NL
19691LPIn einer Welt für uns zwei79805Polydor Club
19691LPMCMBIn mir klingt ein Lied249 324Polydor
19691LPMCMBWeihnachten in der golden Stadt249 345Polydor
19691LPWie ein Stern in der Nacht6864Polydor Club
19691LPWie ein Stern in der Nacht28891Polydor Club
19691LPWie ein Stern in der NachtH 891/4Polydor Club
19701LPEinmal um die ganze WeltXL 172 067Ex Librisflag AT
19701LPMCDer Star meines Lebens2 371 036Polydor
19701LPMCMBDie goldene Stimme aus Prag2 371 060Polydor
19701LPEinmal um die ganze Welt2 820 032Polydor
19701LPKarel Gott92482Polydor Club
19701LPEinmal um die ganze Welt92760Polydor Club
19701LPWeisst du wohin94131Polydor Club
19701LPKarel GottH 603/3Polydor Club
19701LPIn mir klingt ein Lied1 130 846Supraphon / Artia
19701LPThe Golden Voice Of Prague - Recital1 130 917Supraphon / Artia
19701LPThe Golden Voice Of Prague - RecitalSU 53643Supraphon / Artia
19701LPWeisst du wohinXL 172 018Ex Librisflag AT
19711LPVon Romeo an JuliaXL 172 081Ex Librisflag AT
19711LPHity '711 131 099Supraphonflag CS
19711LPVon Böhmen in die Welt (Quality Sound Series)2 634 047?Polydorflag NL
19711LPVon Böhmen in die Welt (Quality Sound Series)2 670 148?Polydorflag NL
19711LPMCMBVon Böhmen in die Welt2 371 161Polydor
19711LPMCMBVon Romeo an Julia2 371 205Polydor
19711LPGrüsse von der Moldau28635Polydor Club
19721LPKomm zu mir171 092Ex Librisflag AT
19721LPЗлатният Орфей '72BTA 1382Balkantonflag BG
19721LPMCMá píseň1 131 296Supraphonflag CS
19721LPKarel Gott Sings Golden ClassicsOS-2990-SColumbiaflag JP
19721LPKarel Gott Sings Golden ClassicsYS-2709-SColumbiaflag JP
19721LPTosoros del PasadoS 40176Discophonflag ES
19721LPSchätze der Vergangenheit?Hispavox Spainflag ES
19721LPSpezialitäten von der Moldau bis zum Don63175Polydor
19721LPMCMBHol die Welt in dein Haus2 371 266Polydor
19721LPMCMBSchätze der Vergangenheit2 371 304Polydor
19721LPMCMBZwischen Moldau, Don und Donau2 371 316Polydor
19721LPKomm zu mir61603Polydor Club
19731LPMezi Vltavou, Donem a Dunajem1 131 360Supraphonflag CS
19731LPHudba není zlá1 131 498Supraphonflag CS
19731LPMCKarel Gott8 55 322Amigaflag DD
19731LPLa Canzone4177Discophonflag ES
19731LPMCDieses Land ist mein Land2 371 363Polydor
19731LPMCLa Canzone2 371 389Polydor
19731LPMCLive2 437 212Polydor
19731LPMistral1 131 465Supraphon / Artia
19741LPKarel Gott2 485 087Polydor Prismaflag BE
19741LPKarel Gott 19741 131 567Supraphonflag CS
19741MCItalské kanconety8 130 184Supraphonflag CS
19741LPDie goldene Stimme2 831 113Forum
19741LPMCHeut' ist der schönste Tag in meinem Leben2 371 476Polydor
19741LPMCMeine Wolgamelodie2 371 514Polydor
19741LPDie goldene Stimme2 371 060?Polydor
19751LPMelodie, které nestárnou1 131 726Supraphonflag CS
19751LPHvězda padá vzhůru1 131 789Supraphonflag CS
19751LPKarel Gott8 55 397Amigaflag DD
19751LPMCRosa Rosa2 371 552Polydor
19751LPMCBöhmische Kirmes mit Karel Gott2 371 578Polydor
19751LPMCBöhmische Kirmes mit Karel Gott27517Polydor Club
19751LPMCBöhmische Kirmes mit Karel Gott64947Polydor Club
19751LPFrom My Czech Song-Book1 131 804Supraphon / Artia
19761LPMCKarel Gott '761 131 795Supraphonflag CS
19762LPPísně z TV seriálu "Zpívá Karel Gott"1 132 121Supraphonflag CS
19761LPMCLa Canzone8 55 511Amigaflag DD
19761LPDie goldene Stimme aus Prag8 55 530Amigaflag DD
19762LPMCSeine erfolgreichstein Songs / Singet und freut euch des Lebens658 351Polydor
19761LPMCMeine Sonntagsmelodie2 371 639Polydor
19761LPMCMeine Donaumelodie2 371 659Polydor
19761LPMCSinget und freut Euch des Lebens2 371 695Polydor
19761LPMCMusik und Tanz durch Böhmen und Mähren2 371 701Polydor
19771LPMCKarel Gott '771 131 980Supraphonflag CS
19771LPHeut' ist der schönste Tag in meinem Leben8 55 537Amigaflag DD
19771LPКарел ГоттC 60-09311-12Melodiaflag SU
19771LPMCEin besonderer Klang2 371 771Polydor
19781LPMCKarel Gott '781 132 220Supraphonflag CS
19781LPMalá sváteční hudba1 132 248Supraphonflag CS
19781LPRomantika1 132 437Supraphonflag CS
19781LPGo In Search of HappinessYX-7206-SColumbiaflag JP
19781LPMCGute Reise2 371 866Polydor
19781LPMCDonauwellen2 371 888Polydor
19781LPMCZDF-Show 782 371 914Polydor
19781LPMCDonauwellen300 715Polydor Club
19791LPMCKarel Gott '791 132 268Supraphonflag CS
19791LPAmore mio8 55 709Amigaflag DD
19791LPMaruschkaFlps 1879Fiesta Recordsflag US
19791LPMeine Lieder '79Flps 1879Fiesta Recordsflag US
19791LPMCMeine Lieder '792 371 939Polydor
19791LPMCAlle Jahre wieder2 371 972Polydor
19791LPMCStarStunden - Von Böhmen in die Welt2 416 179Polydor
19791LPStarStunden - Von Böhmen in die Welt30133Polydor Club
19791LPAlle Jahre wieder31543Polydor Club
19791LPGrüsse von der Moldau92979Polydor Club
19791LPMy Romantic Feeling1 132 399Supraphon / Artia
19801LPMCStarportrait27204Polydor Club
19801LPMCKarel Gott dnes11 132 737Supraphonflag CS
19801LPMCKarel Gott heute8 55 744Amigaflag DD
19801LPMCEine Liebe ist viele Tränen wert2 372 028Polydor
19801LPEine Liebe ist viele Tränen wert31880Polydor Club
19801LPEine Liebe ist viele Tränen wert?Electrola
19811LPMCCountry album11 132 876Supraphonflag CS
19811LPMCDu bist die Welt für mich2 872 137Karussel
19811LPWeihnachten in der goldenen Stadt (Hörzu)2 872 279Karussel
19811LPMCBella Italia2 372 093Polydor
19812LPMCKarel Gott live2 669 063Polydor
19811LPBella Italia91301Polydor Club
19811LPBella Italia91816Polydor Club
19821LPMCKontrasty11 133 060Supraphonflag CS
19821LPMCBílé vánoce11 133 240Supraphonflag CS
19821LPMein RefrainFlps 1908Fiesta Recordsflag US
19821MCBöhmische Kirmes811 790Karussel
19821MCSanta Lucia813 976Karussel
19821MCVon Böhmen in die Welt815 049Karussel
19821MCChor der Gefangenen?Karussel
19821LPMCUnd die Sonne wird wieder scheinen2 372 105Polydor
19821LPMy Czech Goldies11 132 925Supraphon / Artia
19821LPCountry Album11 133 088Supraphon / Artia
19831LPMCDu bist da für mich8 55 995Amigaflag DD
19832MCHits für Unterwegs / Meine Wolgamelodie?Karussel
19831CDLPMCZeichen810 899Polydor
19831LPMC... a to mám rád - …And That's What I Like11 133 236Supraphon / Artia
19831LPMCKoncert pro Tebe - Just For You11 133 447Supraphon / Artia
19831LPWhite Christmas11 133 530Supraphon / Artia
19841LPMCHrátky s láskou11 133 464Supraphonflag CS
19841MCMeine Wolgamelodie823 204Karussel
19841LPAlle Jahre wieder?815 200Polydor
19841CDLPMCKarel821 440Polydor
19841LPKarel416 529Polydor Club
19841LPWeihnachten834 636PolyGram / Philipsflag CH
19841CDLPMCAlle Jahre wieder815 200Polydor
19851LPMCMuzika11 133 738Supraphonflag CS
19851LPMCLive '858 56 174Amigaflag DD
19851CDLPMCLive '85825 297Polydor
19851CDLPMCEs war ein gutes Jahr827 470Polydor
19861LPMCTo vám byl dobrý rok11 133 950Supraphonflag CS
19861LPMCWeihnachten in der goldenen Stadt2 872 279Karussel
19861LPChor der Gefangenen?Karussel
19861LPMCMein Herz wird fliegen831 098Polydor
19861LPMCMein Herz wird fliegen13751Polydor Club
19871MCBöhmische Kirmes mit Karel Gott835 566Karussel
19871LPMCPosel dobrých zpráv11 134 180Supraphonflag CS
19871LPKarismaSeps 22030Serenus Co.flag US
19871CDVon Böhmen in die Welt835 527Karussel
19871CDLPMCKein Blick zurück833 684Polydor
19871CDAlle Jahre wieder833 740Polydor
19881CDMCBílé vánoce103 240Supraphonflag CS
19881CDLPMCYou Are Everywhere110 289Supraphon / Artia
19881CDLPStowaways On The Ark?Paramout Picturesflag US flag CA
19881CDLPStowaways On The ArkJMP3004018Junior Production
19881CDWeihnachten in der goldenen Stadt837 058Spectrum
19891CDLPMCLoď snů110 148Supraphonflag CS
19891CDMCBöhmische Kirmes839 062Karussel
19891CDLPMCIch will Dich so wie Du bist839 615Polydor
19891CDLPIch will Dich so wie Du bist25093Polydor Club
19901CDLPMCI Love You For Sentimental Reasons110 815Supraphon
19901CDLPMCPísmo lásky110 833Supraphonflag CS
19901MCEin Abend mit Karel GottST 1233Silver-Tonflag PL
19901CDMein Refrain?Fiesta Recordsflag US
19901CDCountry Hits839 670Karussel
19901CDWeihnachten in der goldenen Stadt 837 058?Karussel
19901CDLPMCIch will Dich so wie Du bist843 104Polydor
19901CDLPMCFrühling in Prag mit Dir843 473Polydor
19901CDLPMCIn dieser Nacht...843 972Polydor
19901CDLPMCEin Abend mit Karel Gott847 159Polydor
19901CDLPFrühling in Prag mit Dir25186Polydor Club
19921VHSVánoční koncert - Lucerna '92?ČSTflag CS
19921CDMCVánoce ve zlaté Praze100 828Supraphonflag CS
19921CDLPMCKdyž muž se ženou snídá111 657Supraphonflag CS
19921CDLPMCIn einer Nacht wie heut'511 743Polydor
19931CDMCOnly YouEMG 009EMG musicflag CZ
19931CDLPVěci blízké mému srdci112 562Supraphon / GOJAflag CS
19931CDMCMitten im Leben519 350Polydor
19941CDLPMCKarel Gott '95527 001Polydor / GOJAflag CZ
19951CDLPMCZázrak vánoční4 013 241GOJAflag CZ
19961CDMCKomplet 1 - Pár havraních copánků710 467Bontonflag CZ
19961CDMCKomplet 2 - Dotýkat se hvězd710 468Bontonflag CZ
19961CDMCKomplet 3 - Zpívá Karel Gott 710 469Bontonflag CZ
19961CDMCKomplet 4 - Cesta rájem710 470Bontonflag CZ
19961CDMCKomplet 5 - Pošli to dál710 471Bontonflag CZ
19961CDMCBelcanto4 013 242GOJAflag CZ
19962CDMCVánoční kolekce4 013 244GOJAflag CZ
19971CDMCMiluj4 013 248GOJAflag CZ
19971CDMCKarel Gott & Lucie Bílá - Duety7243 8 21828 25GOJA / Monitor EMIflag CZ
19971CDMCClassics573 167Polydor
19971CDClassics33 840 0Polydor Club
19981CDMCKarel Gott & Eva Urbanová - Svátek stvátků40 132 410GOJAflag CZ
19981CDMCRo(c)ky mého mládí40 132 411GOJAflag CZ
19981CDMCKomplet 6 - The Golden Voice Of Prague491 040Sony Music Bontonflag CZ
19981CDMCKomplet 7 - Eva Pilarová & Karel Gott: Recitál491 041Sony Music Bontonflag CZ
19981CDMCKomplet 8 - Hlas můj nech tu znít491 042Sony Music Bontonflag CZ
19991CDFröhliche Weihnacht 544 056PolyMedia
20001CDKomplet 11 - Vánoce ve zlaté Praze495 124Sony Music Bontonflag CZ
20002CDMCKarel Gott ve Slaném159 717Universal / BM Musicflag CZ
20001CD Für immer jung543 525Polydor
20001CD Für immer jung65 186 9Polydor
20001CD Für immer jung901 442Polydor
20011CDKomplet 9 - Lady Carneval495 122Sony Music Bontonflag CZ
20011CDKomplet 10 - Poslouchejte!495 123Sony Music Bontonflag CZ
20012CDKomplet 12 - In mir klingt ein Lied / Hity ´71501 682Sony Music Bontonflag CZ
20011CDKomplet 13 - Má píseň / Mistral501 683Sony Music Bontonflag CZ
20011CDClassics?Hermanexflag PL
20011CDClassics?Oldiesflag RU
20021CDSwing kolekce401 324 020GOJAflag CZ
20021CDPokaždé - Zlatá edice067041GOJA / Universalflag CZ
20021CDPokaždé161 392GOJA / Universalflag CZ
20021CDKomplet 14 - Mezi Vltavou, Donem a Dunajem501 684Sony Music flag CZ
20021CDKomplet 15 - Hudba není zlá508 265Sony Music flag CZ
20021CD Jede Nacht325 094Koch Universal
20031CDKarel Gott & Helena Vondráčková - Live 980 866GOJA / Universalflag CZ
20031CDKomplet 16 - Karel Gott 1974508 266Sony Music flag CZ
20031CDKomplet 17 - Melodie, které nestárnou511 011Sony Music flag CZ
20031CDKomplet 18 - Karel Gott '76SU 5501Supraphonflag CZ
20041CDMůj strážný anděl401 324 022GOJAflag CZ
20041CDKomplet 19 - Karel Gott '77SU 5540Supraphonflag CZ
20041CDKomplet 20 - Karel Gott '78SU 5541Supraphonflag CZ
20041CD Ich hab gelernt zu lieben06024 9866510Koch Universal
20051CDJdi za štěstím401 324 024GOJAflag CZ
20051CDKomplet 21 - RomantikaSU 5636Supraphonflag CZ
20051CDKomplet 22 - Karel Gott '79SU 5637Supraphonflag CZ
20061CDMá pouť401 324 026GOJAflag CZ
20062CDKomplet 23/24 - Karel Gott dnes / Country albumSU 5644Supraphonflag CZ
20061DVDLady Carneval - hity ze 60. letSU 7080Supraphonflag CZ
20061CD Schön, dass du geboren bist06025 1700622Koch Universal
20071CD-PKaždý má svůj sen401 342 028GOJAflag CZ
20072CDKomplet 31 - Bílé vánoceSU 5635Supraphonflag CZ
20072CDKomplet 27/28 - Koncert pro tebe / Hrátky s láskouSU 5646Supraphonflag CZ
20072CDKomplet 29/30 - Muzika / To vám byl dobrý rokSU 5647Supraphonflag CZ
20081CDKarel Gott & Lucie Bílá - Duety (edice 2009)50999 6 97560 2 3GOJA / EMIflag CZ
20082CDKomplet 32/33 - Posel dobrých zpráv / Loď snůSU 5884Supraphonflag CZ
20082CDKomplet 34/35 - I Love You For Sentimanetal Reasons / Písmo láskySU 5885Supraphonflag CZ
20081CDВстречай весну6 001 374Melodia
20092DVDOslava 70. narozeninECT022GOJA / ČTflag CZ
20092CDKomplet 36/37 - Když muž se ženou snídá / RaritySU 5950Supraphonflag CZ
200936CD-PMé písněSU 6000Supraphonflag CZ
20091CD Leben06025 2715390Koch Universal
20101CDLidovky mého srdceSU 6001Supraphonflag CZ
20101CD-PRo(c)ky mého mládí?GOJAflag CZ
20101CD-PPokaždé - Zlatá edice2 736 152Universalflag CZ
20101CD Weihnachten in der goldenen Stadt837 058Koch Universal
20101CDВстречай весну?PAO / Coadex
20111CD-PKarel Gott '95276 159-5GOJA / Universalflag CZ
20111CDSentimentSU 6034-2Supraphonflag CZ
20121CD Karel Gott - Miroslav Donutil?Multisonicflag CZ
20121CD Dotek láskySU 6075-2Supraphonflag CZ

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Proti hluposti se bojovat musí, ale vyhrát se nedá!“ Jan Werich