obsah | navigace |
Domů » Diskografie » 70. léta

Karel Gott | Diskografie | 70. léta

41:53
Alle Jahre wieder (1979)
vánoční album
47:07
Meine Lieder '79 (1979)
střední proud
42:31
Karel Gott '79 (1979)
střední proud
42:07
ZDF Show '78 (1978)
střední proud
47:56
Romantika (1978)
tématické album
43:54
Gute Reise (1978)
střední proud
40:10
Karel Gott '78 (1977)
střední proud
37:52
Malá sváteční hudba (1978)
tématické album
38:43
Ein besonderer Klang (1977)
střední proud
35:38
Карел Готт (1977)
střední proud
37:18
Meine Donaumelodie (1976)
tématické album
35:07
Meine Sonntagsmelodie (1976)
tématické album
40:10
Karel Gott '77 (1976)
střední proud
45:26
Musik und Tanz durch Böhmen und Mähren (1976)
tématické album
38:32
Singet und freut euch des Lebens (1976)
tématické album
41:28
Rosa Rosa (1975)
střední proud
38:21
Karel Gott '76 (1975)
střední proud
37:30
Karel Gott (1976)
střední proud
32:41
Melodie, které nestárnou (1975)
tématické album
37:14
From My Czech-Song Book (1975)
střední proud
43:14
Böhmische Kirmes (1975)
tématické album
42:28
Meine Wolgamelodie (1974)
tématické album
34:40
Heut' ist der schönste Tag in meinem Leben (1974)
tématické album
41:28
Karel Gott '74 (1974)
střední proud
42:37
La canzone (1973)
tématické album
39:01
Hudba není zlá (1973)
střední proud
40:01
Dieses Land ist mein Land (1973)
tématické album
44:26
Live '73 (1973)
živé album
40:02
Mistral (1973)
střední proud
39:50
Má píseň (1972)
střední proud
35:37
Zwischen Moldau, Don und Donau (1972)
tématické album
40:27
Hol' die Welt in dein Haus (1972)
střední proud
45:22
Schätze der Vergangenheit (1972)
tématické album
43:08
Von Böhmen in die Welt (1971)
tématické album
41:38
Von Romeo an Julia (1971)
tématické album
40:42
Hity '71 (1971)
střední proud
42:53
Der Star meines Lebens (1970)
tématické album
41:43
Die goldene Stimme aus Prag (1970)
střední proud

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat