obsah | navigace |
Domů » Diskografie » 70. léta

Karel Gott | Diskografie | 70. léta

41:53
Alle Jahre wieder (1979) 3.24
vánoční album
47:07
Meine Lieder '79 (1979) 3.22
střední proud
42:31
Karel Gott '79 (1979) 3.55
střední proud
42:07
ZDF Show '78 (1978) 3.4
střední proud
47:56
Romantika (1978) 3.43
tématické album
43:54
Gute Reise (1978) 3.33
střední proud
40:10
Karel Gott '78 (1977) 3.48
střední proud
37:52
Malá sváteční hudba (1978) 3.11
tématické album
38:43
Ein besonderer Klang (1977) 3.23
střední proud
35:38
Карел Готт (1977) 3.5
střední proud
37:18
Meine Donaumelodie (1976) 3.35
tématické album
35:07
Meine Sonntagsmelodie (1976) 3.39
tématické album
40:10
Karel Gott '77 (1976) 3.44
střední proud
45:26
Musik und Tanz durch Böhmen und Mähren (1976) 3.27
tématické album
38:32
Singet und freut euch des Lebens (1976) 3.38
tématické album
41:28
Rosa Rosa (1975) 3.4
střední proud
38:21
Karel Gott '76 (1975) 3.57
střední proud
37:30
Karel Gott (1976) 3.31
střední proud
32:41
Melodie, které nestárnou (1975) 3.38
tématické album
37:14
From My Czech-Song Book (1975) 3.51
střední proud
43:14
Böhmische Kirmes (1975) 3.42
tématické album
42:28
Meine Wolgamelodie (1974) 3.23
tématické album
34:40
Heut' ist der schönste Tag in meinem Leben (1974) 3.41
tématické album
41:28
Karel Gott '74 (1974) 3.17
střední proud
42:37
La canzone (1973) 2.96
tématické album
39:01
Hudba není zlá (1973) 3.46
střední proud
40:01
Dieses Land ist mein Land (1973) 3.37
tématické album
44:26
Live '73 (1973) 3.41
živé album
40:02
Mistral (1973) 3.45
střední proud
39:50
Má píseň (1972) 3.41
střední proud
35:37
Zwischen Moldau, Don und Donau (1972) 3.25
tématické album
40:27
Hol' die Welt in dein Haus (1972) 3.16
střední proud
45:22
Schätze der Vergangenheit (1972) 3.61
tématické album
43:08
Von Böhmen in die Welt (1971) 3.13
tématické album
41:38
Von Romeo an Julia (1971) 3.25
tématické album
40:42
Hity '71 (1971) 3.35
střední proud
42:53
Der Star meines Lebens (1970) 3.35
tématické album
41:43
Die goldene Stimme aus Prag (1970) 3.25
střední proud

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ Jan Werich