obsah | navigace |
Domů » Diskografie » 00. léta

Karel Gott | Diskografie | 00. léta

49:43
Leben (2009) 3.34
střední proud
34:05
Každý má svůj sen (2007) 3.74
tématické album
41:52
Schön, dass du geboren bist (2006) 3.32
tématické album
54:51
Má pouť (2006) 3.42
střední proud
45:38
Jdi za štěstím (2005) 3.35
střední proud
46:15
Ich hab gelernt zu lieben (2004) 3.64
střední proud
46:44
Můj strážný anděl (2004) 3.71
střední proud
1:16:44
Live (2003) 3.2
živé album
45:01
Pokaždé (2002) 3.28
střední proud
43:40
Swing kolekce (2002) 3.67
tématické album
52:24
Jede Nacht (2002) 3.59
střední proud
48:46
Für immer jung (2000) 3.14
střední proud

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Bůh stvořil člověka, když ho přestaly bavit opice. Na další pokusy už pak neměl nervy.“ Mark Twain