obsah | navigace |
Domů » Diskografie » 10. léta

Karel Gott | Diskografie | 10. léta

50:25
S pomocí přátel (2014) 3.86
střední proud
Herr Gott nochmal (2014) 4.11
střední proud
1:01:48
Dotek lásky (2012) 3.36
střední proud
55:37
Sentiment (2011) 3.1
tématické album
39:11
Lidovky mého srdce (2010) 3.53
tématické album

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Kdyby se mužům dostávalo manželek, jakých si zasluhují, měli by zatraceně těžký život.“ Oscar Wilde