obsah | navigace |
Domů » Diskografie » TOP 10 - současnost

Karel Gott | Diskografie | TOP 10 - současnost

CD Supraphon (CZ) 2010
1. Lidovky mého srdce
CD Electrola 2014
2. Herr Gott nochmal
CD Supraphon (CZ) 2014
3. S pomocí přátel
CD GoJa (CZ) 2004
4. Můj strážný anděl
CD GoJa (CZ) 2002
5. Swing kolekce
2DVD GoJa / Czech TV 2009
6. Karel Gott 70
CD Universal Koch 2004
Poznal jsem lásku
7. Ich hab gelernt zu lieben
CD Universal Koch 2002
Každou noc
8. Jede Nacht
CD Supraphon (CZ) 2012
9. Dotek lásky
CD GoJa (CZ) 2006
10. Má pouť

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Snažme se žít tak, aby naší smrti litoval i majitel pohřební služby.“ Mark Twain