obsah | navigace |
Domů » Diskografie » TOP 10 - 90. léta

Karel Gott | Diskografie | TOP 10 - 90. léta

CD LP Polydor 1992
Jedné noci jako dnes
1. In einer Nacht wie heut'
CD LP GoJa (CZ) 1995
2. Zázrak vánoční
CD LP GoJa / Supraphon (CZ) 1993
3. Věci blízké mému srdci
CD GoJa (CZ) 1998
4. Ro(c)ky mého mládí
CD GoJa (CZ) 1996
5. Belcanto
CD Polydor 1993
Uprostřed života
6. Mitten im Leben
CD LP Polydor 1990
Večer s Karlem Gottem
7. Ein Abend mit Karel Gott
CD Supraphon (CS) 1992
8. Když muž se ženou snídá
CD LP GoJa / Polydor (CZ) 1994
9. Karel Gott '95
CD GoJa (CZ) 1997
10. Miluj

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .