obsah | navigace |
Domů » Diskografie » TOP 10 - 80. léta

Karel Gott | Diskografie | TOP 10 - 80. léta

LP Polydor 1981
1. Bella Italia
LP Supraphon Artia 1983
2. Koncert pro tebe
2LP Polydor 1981
3. Karel Gott Live
LP Supraphon (CS) 1985
4. Muzika
LP Supraphon (CS) 1987
5. Posel dobrých zpráv
CD LP Supraphon (CS) 1989
6. Loď snů
LP Polydor 1983
Znamení
7. Zeichen
CD LP Polydor 1987
Žádný pohled zpět
8. Kein Blick zurück
LP Supraphon Artia 1982
Moje české hity
9. My Czech Goldies
LP Supraphon (CS) 1981
10. Country album

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat