obsah | navigace |
Domů » Diskografie » TOP 10 - 80. léta

Karel Gott | Diskografie | TOP 10 - 80. léta

2LP Polydor 1981
1. Karel Gott Live
LP Polydor 1981
2. Bella Italia
LP Supraphon Artia 1983
3. Koncert pro tebe
CD LP Supraphon (CS) 1989
4. Loď snů
LP Supraphon (CS) 1987
5. Posel dobrých zpráv
LP Supraphon (CS) 1985
6. Muzika
LP Supraphon Artia 1982
Moje české hity
7. My Czech Goldies
LP Supraphon Artia 1982
8. Country Album
Supraphon (CS) 1989
Die Tage der Wunder und Wünsche
9. Dny zázraků a přání
CD LP Polydor 1987
Žádný pohled zpět
10. Kein Blick zurück

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Kdyby se mužům dostávalo manželek, jakých si zasluhují, měli by zatraceně těžký život.“ Oscar Wilde