obsah | navigace |
Domů » Diskografie » TOP 10 - 80. léta

Karel Gott | Diskografie | TOP 10 - 80. léta

LP Polydor 1981
1. Bella Italia
2LP Polydor 1981
2. Karel Gott Live
LP Supraphon Artia 1983
3. Koncert pro tebe
LP Supraphon (CS) 1987
4. Posel dobrých zpráv
LP Supraphon (CS) 1985
5. Muzika
CD LP Supraphon (CS) 1989
6. Loď snů
LP Supraphon (CS) 1981
7. Country album
CD LP Paramout Pictures (USA / CA) / Junior Production 1988
Noemova Archa
8. Stowaways On The Ark
LP Supraphon Artia 1982
9. Country Album
Supraphon (CS) 1989
Die Tage der Wunder und Wünsche
10. Dny zázraků a přání

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .