obsah | navigace |
Domů » Diskografie » TOP 10 - 70. léta

Karel Gott | Diskografie | TOP 10 - 70. léta

LP Supraphon (CS) 1975
1. Karel Gott '76
LP Polydor 1972
Poklady minulosti
2. Schätze der Vergangenheit
LP Supraphon (CS) 1979
3. Karel Gott '79
LP Balkanton (BG) 1972
Zlatý Orfeus '72
4. Златният Орфей '72
LP Supraphon (CS) 1977
5. Karel Gott '78
LP Supraphon Artia 1973
6. Mistral
LP Supraphon Artia 1979
Romantika
7. My Romantic Feeling
LP Polydor 1973
8. Live '73
LP Supraphon Artia 1975
Z mého českého zpěvníku
9. From My Czech Song-Book
LP Polydor 1970
Hvězda mého života
10. Der Star meines Lebens

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .