obsah | navigace |
Domů » Diskografie » TOP 10 - 70. léta

Karel Gott | Diskografie | TOP 10 - 70. léta

LP Supraphon (CS) 1975
1. Karel Gott '76
LP Polydor 1972
Poklady minulosti
2. Schätze der Vergangenheit
LP Supraphon (CS) 1979
3. Karel Gott '79
LP Supraphon Artia 1975
Z mého českého zpěvníku
4. From My Czech Song-Book
LP Supraphon (CS) 1977
5. Karel Gott '78
LP Supraphon Artia 1979
Romantika
6. My Romantic Feeling
2CD Universal / BM Music (CZ) 2000
7. Karel Gott ve Slaném
LP Supraphon (CS) 1978
8. Romantika
2LP Supraphon (CS) 1976
9. Zpívá Karel Gott
LP Polydor 1970
Hvězda mého života
10. Der Star meines Lebens

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat