obsah | navigace |
Domů » Diskografie » TOP 10 - 60. léta

Karel Gott | Diskografie | TOP 10 - 60. léta

LP Polydor 1968
Zlatý hlas z Prahy
1. Die goldene Stimme aus Prag
CD Bonton (CZ) 1996
2. Pošli to dál
LP Polydor 1969
Píseň ve mně zní
3. In mir klingt ein Lied
LP Polydor 1968
Hlas ze zlaté Prahy
4. Die Stimme aus dem goldenen Prag
CD Bonton (CZ) 1996
5. Pár havraních copánků
LP Supraphon (CS) 1967
6. Hlas můj nech tu znít
LP Supraphon (CS) 1969
7. Poslouchejte!
CD Bonton (CZ) 1998
8. Recitál
CD Sony Music (CZ) 2001
9. Lady Carneval
LP Supraphon (CS) 1969
10. Vánoce ve zlaté Praze

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat