obsah | navigace |
Domů » Diskografie » TOP 10 - 60. léta

Karel Gott | Diskografie | TOP 10 - 60. léta

LP Polydor 1968
Zlatý hlas z Prahy
1. Die goldene Stimme aus Prag
CD Bonton (CZ) 1996
2. Pošli to dál
LP Supraphon (CS) 1969
3. Poslouchejte!
LP Polydor 1968
Hlas ze zlaté Prahy
4. Die Stimme aus dem goldenen Prag
CD Bonton (CZ) 1998
5. Recitál
CD Bonton (CZ) 1996
6. Pár havraních copánků
LP Supraphon (CS) 1967
7. Hlas můj nech tu znít
LP Polydor 1969
Píseň ve mně zní
8. In mir klingt ein Lied
LP Supraphon (CS) 1969
9. Vánoce ve zlaté Praze
CD Sony Music (CZ) 2001
10. Lady Carneval

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Kdyby se mužům dostávalo manželek, jakých si zasluhují, měli by zatraceně těžký život.“ Oscar Wilde