obsah | navigace |
Domů » Diskografie » TOP 50 Řadová alba

Karel Gott | Diskografie | TOP 50 Řadová alba

CD Supraphon (CZ) 2010
1. Lidovky mého srdce
CD Electrola 2014
2. Herr Gott nochmal
CD GoJa (CZ) 2004
3. Můj strážný anděl
CD LP Polydor 1992
Jedné noci jako dnes
4. In einer Nacht wie heut'
LP Polydor 1968
Zlatý hlas z Prahy
5. Die goldene Stimme aus Prag
CD Supraphon (CZ) 2014
6. S pomocí přátel
2LP Polydor 1981
7. Karel Gott Live
LP Supraphon (CS) 1975
8. Karel Gott '76
2DVD GoJa / Czech TV 2009
9. Karel Gott 70
LP Polydor 1981
10. Bella Italia
CD Universal Koch 2004
Poznal jsem lásku
11. Ich hab gelernt zu lieben
LP Polydor 1972
Poklady minulosti
12. Schätze der Vergangenheit
CD LP GoJa (CZ) 1995
13. Zázrak vánoční
CD GoJa (CZ) 2002
14. Swing kolekce
CD Universal Koch 2002
Každou noc
15. Jede Nacht
LP Supraphon (CS) 1979
16. Karel Gott '79
CD LP GoJa / Supraphon (CZ) 1993
17. Věci blízké mému srdci
CD GoJa (CZ) 1998
18. Ro(c)ky mého mládí
LP Balkanton (BG) 1972
Zlatý Orfeus '72
19. Златният Орфей '72
CD Supraphon (CZ) 2012
20. Dotek lásky
CD Bonton (CZ) 1996
21. Pošli to dál
LP Supraphon (CS) 1977
22. Karel Gott '78
LP Supraphon Artia 1973
23. Mistral
LP Supraphon Artia 1983
24. Koncert pro tebe
LP Polydor 1973
25. Live '73
LP Supraphon Artia 1979
Romantika
26. My Romantic Feeling
LP Supraphon (CS) 1969
27. Poslouchejte!
CD Bonton (CZ) 1998
28. Recitál
LP Supraphon Artia 1975
Z mého českého zpěvníku
29. From My Czech Song-Book
CD Polydor 1993
Uprostřed života
30. Mitten im Leben
CD LP Supraphon (CS) 1989
31. Loď snů
LP Supraphon (CS) 1987
32. Posel dobrých zpráv
LP Supraphon Artia 1982
33. Country Album
LP Polydor 1970
Hvězda mého života
34. Der Star meines Lebens
LP Supraphon (CS) 1985
35. Muzika
LP Polydor 1968
Hlas ze zlaté Prahy
36. Die Stimme aus dem goldenen Prag
CD LP Polydor 1987
Žádný pohled zpět
37. Kein Blick zurück
LP Supraphon (CS) 1978
38. Romantika
LP Supraphon (CS) 1986
39. To vám byl dobrý rok
CD GoJa (CZ) 2006
40. Má pouť
LP Amiga (DDR) 1981
Karel Gott dnes
41. Karel Gott heute
LP Polydor 1976
Zpívejte a radujte se ze života
42. Singet und freut euch des Lebens
LP Supraphon (CS) 1976
43. Karel Gott '77
CD Bonton (CZ) 1996
44. Pár havraních copánků
LP Polydor 1974
Dnes je ten nejkrásnější den v mém životě
45. Heut' ist der schönste Tag in meinem Leben
LP Supraphon (CS) 1984
46. Hrátky s láskou
CD Polydor 1997
47. Classics
CD LP GoJa / Polydor (CZ) 1994
48. Karel Gott '95
CD GoJa (CZ) 1997
49. Miluj
LP Supraphon Artia 1982
Moje české hity
50. My Czech Goldies

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Snažme se žít tak, aby naší smrti litoval i majitel pohřební služby.“ Mark Twain