obsah | navigace |
Domů » Diskografie » TOP 50 Řadová alba

Karel Gott | Diskografie | TOP 50 Řadová alba

CD Supraphon (CZ) 2010
1. Lidovky mého srdce
CD Supraphon (CZ) 2014
2. S pomocí přátel
CD GoJa (CZ) 2004
3. Můj strážný anděl
2DVD GoJa / Czech TV 2009
4. Karel Gott 70
CD Electrola 2014
5. Herr Gott nochmal
CD GoJa (CZ) 2002
6. Swing kolekce
CD Supraphon (CZ) 2012
7. Dotek lásky
LP Supraphon (CS) 1975
8. Karel Gott '76
CD Bonton (CZ) 1996
9. Pošli to dál
CD Universal Koch 2004
Poznal jsem lásku
10. Ich hab gelernt zu lieben
CD LP GoJa (CZ) 1995
11. Zázrak vánoční
CD LP GoJa / Supraphon (CZ) 1993
12. Věci blízké mému srdci
LP Supraphon (CS) 1973
13. Hudba není zlá
LP Supraphon (CS) 1977
14. Karel Gott '78
CD GoJa (CZ) 1998
15. Ro(c)ky mého mládí
CD GoJa (CZ) 1997
16. Miluj
LP Balkanton (BG) 1972
Zlatý Orfeus '72
17. Златният Орфей '72
LP Supraphon (CS) 1987
18. Posel dobrých zpráv
CD Bonton (CZ) 1998
19. Recitál
LP Supraphon (CS) 1979
20. Karel Gott '79
LP Supraphon Artia 1973
21. Mistral
CD LP Polydor 1992
Jedné noci jako dnes
22. In einer Nacht wie heut'
2CD Universal / BM Music (CZ) 2000
23. Karel Gott ve Slaném
2LP Polydor 1981
24. Karel Gott Live
CD GoJa (CZ) 2006
25. Má pouť
LP Polydor 1981
26. Bella Italia
LP Polydor 1975
Na české pouti
27. Böhmische Kirmes
LP Supraphon Artia 1975
Z mého českého zpěvníku
28. From My Czech Song-Book
LP Supraphon (CS) 1972
29. Má píseň
LP Supraphon Artia 1982
30. Country Album
LP Supraphon (CS) 1969
31. Poslouchejte!
LP Supraphon (CS) 1976
32. Karel Gott '77
LP Supraphon Artia 1983
33. Koncert pro tebe
LP Supraphon Artia 1983
Bílé vánoce
34. White Christmas
LP Supraphon (CS) 1973
35. Mezi Vltavou, Donem a Dunajem
CD Sony Music (CZ) 2001
36. Lady Carneval
LP Polydor 1972
Poklady minulosti
37. Schätze der Vergangenheit
LP Polydor 1968
Zlatý hlas z Prahy
38. Die goldene Stimme aus Prag
CD Polydor 1993
Uprostřed života
39. Mitten im Leben
CD GoJa (CZ) 2005
40. Jdi za štěstím
LP Polydor 1974
Dnes je ten nejkrásnější den v mém životě
41. Heut' ist der schönste Tag in meinem Leben
LP Supraphon (CS) 1967
42. Hlas můj nech tu znít
CD Supraphon (CS) 1992
43. Když muž se ženou snídá
LP Supraphon (CS) 1985
44. Muzika
LP Polydor 1976
Moje melodie Dunaje
45. Meine Donaumelodie
CD Universal Koch 2002
Každou noc
46. Jede Nacht
LP Supraphon (CS) 1978
47. Romantika
LP Amiga (DDR) 1975
48. Karel Gott
CD Universal Koch 2006
Jsem rád, že ses narodila
49. Schön, dass du geboren bist
CD ČST (CS) / Polisma (RU) 1992
50. Vánoční koncert '92

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .