obsah | navigace |
Domů » Diskografie » TOP 50 Řadová alba

Karel Gott | Diskografie | TOP 50 Řadová alba

CD Supraphon (CZ) 2010
1. Lidovky mého srdce
CD GoJa (CZ) 2004
2. Můj strážný anděl
CD LP Polydor 1992
Jedné noci jako dnes
3. In einer Nacht wie heut'
LP Polydor 1968
Zlatý hlas z Prahy
4. Die goldene Stimme aus Prag
LP Supraphon (CS) 1975
5. Karel Gott '76
CD Universal Koch 2004
Poznal jsem lásku
6. Ich hab gelernt zu lieben
LP Polydor 1981
7. Bella Italia
2LP Polydor 1981
8. Karel Gott Live
CD GoJa (CZ) 2002
9. Swing kolekce
LP Polydor 1972
Poklady minulosti
10. Schätze der Vergangenheit
CD LP GoJa (CZ) 1995
11. Zázrak vánoční
CD Electrola 2014
12. Herr Gott nochmal
CD LP GoJa / Supraphon (CZ) 1993
13. Věci blízké mému srdci
LP Supraphon (CS) 1979
14. Karel Gott '79
2DVD GoJa / Czech TV 2009
15. Karel Gott 70
CD GoJa (CZ) 1998
16. Ro(c)ky mého mládí
CD Universal Koch 2002
Každou noc
17. Jede Nacht
LP Supraphon (CS) 1977
18. Karel Gott '78
CD Bonton (CZ) 1996
19. Pošli to dál
LP Supraphon Artia 1983
20. Koncert pro tebe
LP Supraphon Artia 1975
Z mého českého zpěvníku
21. From My Czech Song-Book
CD Supraphon (CZ) 2014
22. S pomocí přátel
LP Supraphon Artia 1979
Romantika
23. My Romantic Feeling
LP Supraphon Artia 1973
24. Mistral
CD GoJa (CZ) 2006
25. Má pouť
LP Supraphon (CS) 1987
26. Posel dobrých zpráv
CD Bonton (CZ) 1998
27. Recitál
LP Supraphon (CS) 1985
28. Muzika
LP Supraphon (CS) 1969
29. Poslouchejte!
CD LP Supraphon (CS) 1989
30. Loď snů
LP Supraphon Artia 1982
31. Country Album
2LP Supraphon (CS) 1976
32. Zpívá Karel Gott
CD Polydor 1993
Uprostřed života
33. Mitten im Leben
LP Balkanton (BG) 1972
Zlatý Orfeus '72
34. Златният Орфей '72
CD Supraphon (CS) 1992
35. Když muž se ženou snídá
CD LP GoJa / Polydor (CZ) 1994
36. Karel Gott '95
LP Polydor 1973
37. Live '73
LP Polydor 1970
Hvězda mého života
38. Der Star meines Lebens
CD Bonton (CZ) 1996
39. Pár havraních copánků
LP Supraphon (CS) 1972
40. Má píseň
LP Supraphon (CS) 1971
41. Hity '71
CD GoJa (CZ) 1997
42. Miluj
LP Supraphon (CS) 1986
43. To vám byl dobrý rok
LP Supraphon (CS) 1973
44. Hudba není zlá
CD LP Paramout Pictures (USA / CA) / Junior Production 1988
Noemova Archa
45. Stowaways On The Ark
LP Supraphon Artia 1982
Moje české hity
46. My Czech Goldies
LP Supraphon (CS) 1984
47. Hrátky s láskou
LP Supraphon (CS) 1976
48. Karel Gott '77
LP Supraphon (CS) 1975
49. Melodie, které nestárnou
CD Supraphon (CZ) 2012
50. Dotek lásky

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .