obsah | navigace |
Domů » Diskografie » TOP 50 Řadová alba

Karel Gott | Diskografie | TOP 50 Řadová alba

CD Electrola 2014
1. Herr Gott nochmal
CD Supraphon (CZ) 2014
2. S pomocí přátel
2DVD GoJa / Czech TV 2009
3. Karel Gott 70
CD GoJa (CZ) 2004
4. Můj strážný anděl
CD GoJa (CZ) 2002
5. Swing kolekce
CD Supraphon (CZ) 2010
6. Lidovky mého srdce
LP Supraphon (CS) 1975
7. Karel Gott '76
CD Bonton (CZ) 1996
8. Pošli to dál
CD LP GoJa / Supraphon (CZ) 1993
9. Věci blízké mému srdci
CD Universal Koch 2004
Poznal jsem lásku
10. Ich hab gelernt zu lieben
LP Supraphon (CS) 1973
11. Hudba není zlá
LP Supraphon (CS) 1977
12. Karel Gott '78
CD LP GoJa (CZ) 1995
13. Zázrak vánoční
CD Bonton (CZ) 1998
14. Recitál
CD GoJa (CZ) 1998
15. Ro(c)ky mého mládí
CD GoJa (CZ) 1997
16. Miluj
LP Supraphon (CS) 1987
17. Posel dobrých zpráv
2CD Universal / BM Music (CZ) 2000
18. Karel Gott ve Slaném
LP Polydor 1981
19. Bella Italia
LP Supraphon (CS) 1979
20. Karel Gott '79
2LP Polydor 1981
21. Karel Gott Live
CD LP Polydor 1992
Jedné noci jako dnes
22. In einer Nacht wie heut'
LP Supraphon (CS) 1972
23. Má píseň
LP Supraphon Artia 1975
Z mého českého zpěvníku
24. From My Czech Song-Book
LP Supraphon (CS) 1973
25. Mezi Vltavou, Donem a Dunajem
LP Supraphon Artia 1973
26. Mistral
CD GoJa (CZ) 2006
27. Má pouť
LP Supraphon (CS) 1969
28. Poslouchejte!
LP Polydor 1975
Na české pouti
29. Böhmische Kirmes
LP Supraphon Artia 1983
30. Koncert pro tebe
CD Supraphon (CZ) 2012
31. Dotek lásky
LP Supraphon Artia 1983
Bílé vánoce
32. White Christmas
CD Sony Music (CZ) 2001
33. Lady Carneval
CD Supraphon (CS) 1992
34. Když muž se ženou snídá
LP Supraphon (CS) 1985
35. Muzika
LP Supraphon Artia 1982
36. Country Album
CD GoJa (CZ) 2005
37. Jdi za štěstím
CD GoJa / EMI (CZ) 1997
38. Duety
LP Supraphon (CS) 1967
39. Hlas můj nech tu znít
LP Supraphon Artia 1979
Romantika
40. My Romantic Feeling
CD Universal Koch 2006
Jsem rád, že ses narodila
41. Schön, dass du geboren bist
LP Supraphon (CS) 1978
42. Romantika
LP Polydor 1972
Poklady minulosti
43. Schätze der Vergangenheit
LP Supraphon (CS) 1976
44. Karel Gott '77
LP Supraphon Artia 1982
Moje české hity
45. My Czech Goldies
LP Supraphon (CS) 1986
46. To vám byl dobrý rok
LP Amiga (DDR) 1975
47. Karel Gott
LP Supraphon (CS) 1971
48. Hity '71
LP Polydor 1976
Moje melodie Dunaje
49. Meine Donaumelodie
CD Polydor 1993
Uprostřed života
50. Mitten im Leben

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Snažme se žít tak, aby naší smrti litoval i majitel pohřební služby.“ Mark Twain