obsah | navigace |
Domů » Diskografie » TOP 50 Řadová alba

Karel Gott | Diskografie | TOP 50 Řadová alba

CD Supraphon (CZ) 2010
1. Lidovky mého srdce
CD Electrola 2014
2. Herr Gott nochmal
CD Supraphon (CZ) 2014
3. S pomocí přátel
CD LP Polydor 1992
Jedné noci jako dnes
4. In einer Nacht wie heut'
LP Polydor 1968
Zlatý hlas z Prahy
5. Die goldene Stimme aus Prag
2LP Polydor 1981
6. Karel Gott Live
CD GoJa (CZ) 2004
7. Můj strážný anděl
CD GoJa (CZ) 2002
8. Swing kolekce
CD Universal Koch 2004
Poznal jsem lásku
9. Ich hab gelernt zu lieben
2DVD GoJa / Czech TV 2009
10. Karel Gott 70
CD LP GoJa (CZ) 1995
11. Zázrak vánoční
CD Universal Koch 2002
Každou noc
12. Jede Nacht
LP Polydor 1981
13. Bella Italia
LP Polydor 1972
Poklady minulosti
14. Schätze der Vergangenheit
LP Supraphon (CS) 1975
15. Karel Gott '76
CD LP GoJa / Supraphon (CZ) 1993
16. Věci blízké mému srdci
LP Supraphon (CS) 1979
17. Karel Gott '79
CD Bonton (CZ) 1996
18. Pošli to dál
CD GoJa (CZ) 1998
19. Ro(c)ky mého mládí
LP Supraphon Artia 1975
Z mého českého zpěvníku
20. From My Czech Song-Book
LP Supraphon (CS) 1977
21. Karel Gott '78
LP Supraphon (CS) 1969
22. Poslouchejte!
LP Supraphon Artia 1983
23. Koncert pro tebe
CD LP Supraphon (CS) 1989
24. Loď snů
CD Supraphon (CZ) 2012
25. Dotek lásky
LP Supraphon Artia 1979
Romantika
26. My Romantic Feeling
CD Bonton (CZ) 1998
27. Recitál
LP Supraphon (CS) 1987
28. Posel dobrých zpráv
LP Supraphon (CS) 1973
29. Hudba není zlá
LP Supraphon Artia 1982
30. Country Album
LP Supraphon Artia 1973
31. Mistral
LP Supraphon (CS) 1978
32. Romantika
LP Supraphon (CS) 1985
33. Muzika
LP Supraphon Artia 1982
Moje české hity
34. My Czech Goldies
CD Polydor 1997
35. Classics
LP Supraphon (CS) 1976
36. Karel Gott '77
LP Polydor 1975
Na české pouti
37. Böhmische Kirmes
CD GoJa (CZ) 1997
38. Miluj
CD Bonton (CZ) 1996
39. Pár havraních copánků
LP Balkanton (BG) 1972
Zlatý Orfeus '72
40. Златният Орфей '72
CD Polydor 1993
Uprostřed života
41. Mitten im Leben
LP Supraphon (CS) 1972
42. Má píseň
LP Polydor 1974
Dnes je ten nejkrásnější den v mém životě
43. Heut' ist der schönste Tag in meinem Leben
CD GoJa (CZ) 2006
44. Má pouť
LP Polydor 1975
45. Rosa Rosa
LP Amiga (DDR) 1981
Karel Gott dnes
46. Karel Gott heute
CD Supraphon (CS) 1992
47. Když muž se ženou snídá
Supraphon (CS) 1989
Die Tage der Wunder und Wünsche
48. Dny zázraků a přání
LP Supraphon (CS) 1986
49. To vám byl dobrý rok
CD LP Polydor 1987
Žádný pohled zpět
50. Kein Blick zurück

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Snažme se žít tak, aby naší smrti litoval i majitel pohřební služby.“ Mark Twain