obsah | navigace |
Domů » Diskografie » TOP 50 Řadová alba

Karel Gott | Diskografie | TOP 50 Řadová alba

CD Supraphon (CZ) 2014
1. S pomocí přátel
2DVD GoJa / Czech TV 2009
2. Karel Gott 70
CD GoJa (CZ) 2004
3. Můj strážný anděl
CD GoJa (CZ) 2002
4. Swing kolekce
CD Supraphon (CZ) 2010
5. Lidovky mého srdce
LP Supraphon (CS) 1975
6. Karel Gott '76
CD Bonton (CZ) 1996
7. Pošli to dál
LP Supraphon (CS) 1973
8. Hudba není zlá
CD LP GoJa / Supraphon (CZ) 1993
9. Věci blízké mému srdci
CD Universal Koch 2004
Poznal jsem lásku
10. Ich hab gelernt zu lieben
CD LP GoJa (CZ) 1995
11. Zázrak vánoční
LP Supraphon (CS) 1977
12. Karel Gott '78
CD Bonton (CZ) 1998
13. Recitál
CD GoJa (CZ) 1997
14. Miluj
CD GoJa (CZ) 1998
15. Ro(c)ky mého mládí
LP Supraphon (CS) 1987
16. Posel dobrých zpráv
2CD Universal / BM Music (CZ) 2000
17. Karel Gott ve Slaném
LP Polydor 1981
18. Bella Italia
LP Supraphon (CS) 1979
19. Karel Gott '79
2LP Polydor 1981
20. Karel Gott Live
LP Supraphon (CS) 1972
21. Má píseň
CD LP Polydor 1992
Jedné noci jako dnes
22. In einer Nacht wie heut'
CD Supraphon (CZ) 2012
23. Dotek lásky
LP Supraphon Artia 1975
Z mého českého zpěvníku
24. From My Czech Song-Book
LP Supraphon (CS) 1973
25. Mezi Vltavou, Donem a Dunajem
CD GoJa (CZ) 2006
26. Má pouť
LP Supraphon Artia 1973
27. Mistral
LP Supraphon (CS) 1969
28. Poslouchejte!
LP Supraphon Artia 1983
29. Koncert pro tebe
LP Supraphon Artia 1983
Bílé vánoce
30. White Christmas
LP Polydor 1975
Na české pouti
31. Böhmische Kirmes
LP Supraphon (CS) 1985
32. Muzika
CD Sony Music (CZ) 2001
33. Lady Carneval
LP Supraphon Artia 1982
34. Country Album
CD GoJa / EMI (CZ) 1997
35. Duety
CD Supraphon (CS) 1992
36. Když muž se ženou snídá
CD GoJa (CZ) 2005
37. Jdi za štěstím
LP Polydor 1972
Poklady minulosti
38. Schätze der Vergangenheit
CD Universal Koch 2006
Jsem rád, že ses narodila
39. Schön, dass du geboren bist
LP Supraphon (CS) 1967
40. Hlas můj nech tu znít
LP Supraphon Artia 1979
Romantika
41. My Romantic Feeling
LP Supraphon Artia 1982
Moje české hity
42. My Czech Goldies
LP Supraphon (CS) 1986
43. To vám byl dobrý rok
LP Amiga (DDR) 1975
44. Karel Gott
LP Supraphon (CS) 1976
45. Karel Gott '77
LP Polydor 1976
Moje melodie Dunaje
46. Meine Donaumelodie
LP Supraphon (CS) 1971
47. Hity '71
LP Supraphon (CS) 1978
48. Romantika
LP Polydor 1968
Zlatý hlas z Prahy
49. Die goldene Stimme aus Prag
CD LP GoJa / Polydor (CZ) 1994
50. Karel Gott '95

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Snažme se žít tak, aby naší smrti litoval i majitel pohřební služby.“ Mark Twain