obsah | navigace |
Domů » Diskografie » TOP 50 Řadová alba

Karel Gott | Diskografie | TOP 50 Řadová alba

CD Supraphon (CZ) 2010
1. Lidovky mého srdce
2DVD GoJa / Czech TV 2009
2. Karel Gott 70
CD GoJa (CZ) 2004
3. Můj strážný anděl
CD Electrola 2014
4. Herr Gott nochmal
CD Supraphon (CZ) 2014
5. S pomocí přátel
CD GoJa (CZ) 2002
6. Swing kolekce
LP Supraphon (CS) 1975
7. Karel Gott '76
CD Supraphon (CZ) 2012
8. Dotek lásky
CD LP GoJa (CZ) 1995
9. Zázrak vánoční
CD Bonton (CZ) 1996
10. Pošli to dál
CD LP GoJa / Supraphon (CZ) 1993
11. Věci blízké mému srdci
CD Universal Koch 2004
Poznal jsem lásku
12. Ich hab gelernt zu lieben
LP Supraphon (CS) 1977
13. Karel Gott '78
CD GoJa (CZ) 1998
14. Ro(c)ky mého mládí
CD LP Polydor 1992
Jedné noci jako dnes
15. In einer Nacht wie heut'
LP Supraphon (CS) 1973
16. Hudba není zlá
CD GoJa (CZ) 1997
17. Miluj
CD Bonton (CZ) 1998
18. Recitál
LP Supraphon Artia 1973
19. Mistral
LP Supraphon (CS) 1987
20. Posel dobrých zpráv
LP Supraphon (CS) 1979
21. Karel Gott '79
2LP Polydor 1981
22. Karel Gott Live
LP Balkanton (BG) 1972
Zlatý Orfeus '72
23. Златният Орфей '72
LP Polydor 1981
24. Bella Italia
CD GoJa (CZ) 2006
25. Má pouť
2CD Universal / BM Music (CZ) 2000
26. Karel Gott ve Slaném
LP Polydor 1975
Na české pouti
27. Böhmische Kirmes
CD Sony Music (CZ) 2001
28. Lady Carneval
LP Supraphon Artia 1975
Z mého českého zpěvníku
29. From My Czech Song-Book
LP Polydor 1974
Dnes je ten nejkrásnější den v mém životě
30. Heut' ist der schönste Tag in meinem Leben
LP Supraphon Artia 1983
Bílé vánoce
31. White Christmas
LP Supraphon Artia 1982
32. Country Album
CD Polydor 1993
Uprostřed života
33. Mitten im Leben
LP Polydor 1972
Poklady minulosti
34. Schätze der Vergangenheit
LP Supraphon (CS) 1969
35. Poslouchejte!
LP Polydor 1976
Moje melodie Dunaje
36. Meine Donaumelodie
LP Supraphon (CS) 1976
37. Karel Gott '77
LP Supraphon Artia 1983
38. Koncert pro tebe
LP Supraphon (CS) 1972
39. Má píseň
LP Amiga (DDR) 1975
40. Karel Gott
CD LP Polydor 1990
Chci tě takovou jaká jsi
41. Ich will dich so wie du bist
LP Polydor 1968
Zlatý hlas z Prahy
42. Die goldene Stimme aus Prag
LP Supraphon (CS) 1973
43. Mezi Vltavou, Donem a Dunajem
LP Supraphon Artia 1979
Romantika
44. My Romantic Feeling
CD Supraphon (CS) 1992
45. Když muž se ženou snídá
CD GoJa / EMI (CZ) 1997
46. Duety
LP Supraphon (CS) 1985
47. Muzika
LP Supraphon Artia 1982
Moje české hity
48. My Czech Goldies
CD LP GoJa / Polydor (CZ) 1994
49. Karel Gott '95
LP Supraphon (CS) 1967
50. Hlas můj nech tu znít

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .