obsah | navigace |
Domů » Diskografie » TOP 50 Řadová alba

Karel Gott | Diskografie | TOP 50 Řadová alba

CD Supraphon (CZ) 2010
1. Lidovky mého srdce
CD GoJa (CZ) 2004
2. Můj strážný anděl
CD LP Polydor 1992
Jedné noci jako dnes
3. In einer Nacht wie heut'
LP Polydor 1968
Zlatý hlas z Prahy
4. Die goldene Stimme aus Prag
CD Universal Koch 2004
Poznal jsem lásku
5. Ich hab gelernt zu lieben
LP Supraphon (CS) 1975
6. Karel Gott '76
LP Polydor 1981
7. Bella Italia
CD GoJa (CZ) 2002
8. Swing kolekce
LP Polydor 1972
Poklady minulosti
9. Schätze der Vergangenheit
CD LP GoJa / Supraphon (CZ) 1993
10. Věci blízké mému srdci
CD LP GoJa (CZ) 1995
11. Zázrak vánoční
2LP Polydor 1981
12. Karel Gott Live
LP Supraphon (CS) 1979
13. Karel Gott '79
CD GoJa (CZ) 1998
14. Ro(c)ky mého mládí
2DVD GoJa / Czech TV 2009
15. Karel Gott 70
LP Supraphon (CS) 1977
16. Karel Gott '78
LP Supraphon Artia 1975
Z mého českého zpěvníku
17. From My Czech Song-Book
LP Supraphon Artia 1983
18. Koncert pro tebe
CD Bonton (CZ) 1996
19. Pošli to dál
CD GoJa (CZ) 2006
20. Má pouť
LP Supraphon (CS) 1985
21. Muzika
LP Supraphon (CS) 1987
22. Posel dobrých zpráv
LP Supraphon Artia 1979
Romantika
23. My Romantic Feeling
CD Universal Koch 2002
Každou noc
24. Jede Nacht
LP Supraphon Artia 1973
25. Mistral
CD GoJa (CZ) 2005
26. Jdi za štěstím
CD Electrola 2014
27. Herr Gott nochmal
CD LP Supraphon (CS) 1989
28. Loď snů
LP Supraphon (CS) 1975
29. Melodie, které nestárnou
LP Supraphon (CS) 1976
30. Karel Gott '77
CD Bonton (CZ) 1998
31. Recitál
LP Polydor 1978
32. ZDF Show '78
LP Supraphon (CS) 1969
33. Poslouchejte!
LP Polydor 1976
Zpívejte a radujte se ze života
34. Singet und freut euch des Lebens
LP Supraphon Artia 1983
Bílé vánoce
35. White Christmas
LP Polydor 1983
Znamení
36. Zeichen
CD Supraphon (CS) 1992
37. Když muž se ženou snídá
LP Polydor 1975
38. Rosa Rosa
CD LP GoJa / Polydor (CZ) 1994
39. Karel Gott '95
LP Supraphon Artia 1982
40. Country Album
CD Bonton (CZ) 1996
41. Pár havraních copánků
CD Universal Koch 2006
Jsem rád, že ses narodila
42. Schön, dass du geboren bist
LP Supraphon (CS) 1971
43. Hity '71
LP Supraphon (CS) 1972
44. Má píseň
CD GoJa (CZ) 1997
45. Miluj
LP Supraphon (CS) 1973
46. Hudba není zlá
LP Supraphon Artia 1982
Moje české hity
47. My Czech Goldies
LP Polydor 1970
Hvězda mého života
48. Der Star meines Lebens
CD Polydor 1993
Uprostřed života
49. Mitten im Leben
LP Supraphon (CS) 1978
50. Romantika

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .