obsah | navigace |
Domů » Diskografie » TOP 50 Řadová alba

Karel Gott | Diskografie | TOP 50 Řadová alba

2DVD GoJa / Czech TV 2009
1. Karel Gott 70
CD GoJa (CZ) 2004
2. Můj strážný anděl
CD Electrola 2014
3. Herr Gott nochmal
CD GoJa (CZ) 2002
4. Swing kolekce
CD Supraphon (CZ) 2014
5. S pomocí přátel
LP Supraphon (CS) 1975
6. Karel Gott '76
CD Bonton (CZ) 1996
7. Pošli to dál
CD Supraphon (CZ) 2010
8. Lidovky mého srdce
CD LP GoJa / Supraphon (CZ) 1993
9. Věci blízké mému srdci
LP Supraphon (CS) 1973
10. Hudba není zlá
CD Universal Koch 2004
Poznal jsem lásku
11. Ich hab gelernt zu lieben
LP Supraphon (CS) 1977
12. Karel Gott '78
CD LP GoJa (CZ) 1995
13. Zázrak vánoční
CD Bonton (CZ) 1998
14. Recitál
CD GoJa (CZ) 1997
15. Miluj
CD GoJa (CZ) 1998
16. Ro(c)ky mého mládí
LP Supraphon (CS) 1987
17. Posel dobrých zpráv
2CD Universal / BM Music (CZ) 2000
18. Karel Gott ve Slaném
LP Polydor 1981
19. Bella Italia
LP Supraphon (CS) 1973
20. Mezi Vltavou, Donem a Dunajem
LP Supraphon Artia 1975
Z mého českého zpěvníku
21. From My Czech Song-Book
LP Supraphon (CS) 1979
22. Karel Gott '79
CD GoJa (CZ) 2006
23. Má pouť
CD LP Polydor 1992
Jedné noci jako dnes
24. In einer Nacht wie heut'
LP Supraphon (CS) 1972
25. Má píseň
2LP Polydor 1981
26. Karel Gott Live
LP Supraphon Artia 1973
27. Mistral
LP Polydor 1975
Na české pouti
28. Böhmische Kirmes
LP Supraphon (CS) 1969
29. Poslouchejte!
LP Supraphon Artia 1983
30. Koncert pro tebe
LP Supraphon Artia 1982
31. Country Album
LP Supraphon Artia 1983
Bílé vánoce
32. White Christmas
LP Supraphon (CS) 1976
33. Karel Gott '77
CD GoJa (CZ) 2005
34. Jdi za štěstím
LP Supraphon (CS) 1967
35. Hlas můj nech tu znít
LP Supraphon (CS) 1985
36. Muzika
CD Sony Music (CZ) 2001
37. Lady Carneval
CD Universal Koch 2006
Jsem rád, že ses narodila
38. Schön, dass du geboren bist
CD Supraphon (CS) 1992
39. Když muž se ženou snídá
LP Supraphon Artia 1982
Moje české hity
40. My Czech Goldies
CD GoJa / EMI (CZ) 1997
41. Duety
LP Supraphon (CS) 1978
42. Romantika
CD Supraphon (CZ) 2012
43. Dotek lásky
LP Polydor 1972
Poklady minulosti
44. Schätze der Vergangenheit
LP Supraphon Artia 1979
Romantika
45. My Romantic Feeling
LP Supraphon (CS) 1986
46. To vám byl dobrý rok
LP Polydor 1974
Dnes je ten nejkrásnější den v mém životě
47. Heut' ist der schönste Tag in meinem Leben
LP Polydor 1968
Zlatý hlas z Prahy
48. Die goldene Stimme aus Prag
LP Amiga (DDR) 1975
49. Karel Gott
CD LP GoJa / Polydor (CZ) 1994
50. Karel Gott '95

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Snažme se žít tak, aby naší smrti litoval i majitel pohřební služby.“ Mark Twain