obsah | navigace |
Domů » Diskografie » TOP 50 Řadová alba

Karel Gott | Diskografie | TOP 50 Řadová alba

CD Supraphon (CZ) 2010
1. Lidovky mého srdce
CD Electrola 2014
2. Herr Gott nochmal
2DVD GoJa / Czech TV 2009
3. Karel Gott 70
CD GoJa (CZ) 2004
4. Můj strážný anděl
LP Polydor 1968
Zlatý hlas z Prahy
5. Die goldene Stimme aus Prag
CD GoJa (CZ) 2002
6. Swing kolekce
CD Supraphon (CZ) 2012
7. Dotek lásky
CD Supraphon (CZ) 2014
8. S pomocí přátel
LP Supraphon (CS) 1975
9. Karel Gott '76
CD LP GoJa (CZ) 1995
10. Zázrak vánoční
CD LP Polydor 1992
Jedné noci jako dnes
11. In einer Nacht wie heut'
CD Bonton (CZ) 1996
12. Pošli to dál
CD LP GoJa / Supraphon (CZ) 1993
13. Věci blízké mému srdci
CD Universal Koch 2004
Poznal jsem lásku
14. Ich hab gelernt zu lieben
LP Supraphon (CS) 1977
15. Karel Gott '78
LP Polydor 1981
16. Bella Italia
LP Polydor 1972
Poklady minulosti
17. Schätze der Vergangenheit
CD GoJa (CZ) 1998
18. Ro(c)ky mého mládí
LP Supraphon Artia 1973
19. Mistral
CD Bonton (CZ) 1998
20. Recitál
LP Supraphon (CS) 1973
21. Hudba není zlá
LP Supraphon (CS) 1979
22. Karel Gott '79
2CD Universal / BM Music (CZ) 2000
23. Karel Gott ve Slaném
2LP Polydor 1981
24. Karel Gott Live
CD GoJa (CZ) 1997
25. Miluj
LP Supraphon (CS) 1987
26. Posel dobrých zpráv
LP Supraphon Artia 1975
Z mého českého zpěvníku
27. From My Czech Song-Book
LP Supraphon (CS) 1976
28. Karel Gott '77
CD GoJa (CZ) 2006
29. Má pouť
LP Polydor 1976
Moje melodie Dunaje
30. Meine Donaumelodie
LP Supraphon Artia 1982
31. Country Album
LP Supraphon (CS) 1973
32. Mezi Vltavou, Donem a Dunajem
LP Supraphon (CS) 1972
33. Má píseň
LP Polydor 1974
Dnes je ten nejkrásnější den v mém životě
34. Heut' ist der schönste Tag in meinem Leben
CD Polydor 1993
Uprostřed života
35. Mitten im Leben
LP Supraphon (CS) 1978
36. Romantika
LP Supraphon Artia 1983
Bílé vánoce
37. White Christmas
LP Supraphon (CS) 1985
38. Muzika
LP Supraphon Artia 1983
39. Koncert pro tebe
CD ČST (CS) / Polisma (RU) 1992
40. Vánoční koncert '92
LP Balkanton (BG) 1972
Zlatý Orfeus '72
41. Златният Орфей '72
LP Polydor 1975
Na české pouti
42. Böhmische Kirmes
CD Universal Koch 2002
Každou noc
43. Jede Nacht
CD LP GoJa / Polydor (CZ) 1994
44. Karel Gott '95
CD Supraphon (CS) 1992
45. Když muž se ženou snídá
LP Supraphon Artia 1979
Romantika
46. My Romantic Feeling
2LP Supraphon (CS) 1976
47. Zpívá Karel Gott
CD LP Polydor 1990
Chci tě takovou jaká jsi
48. Ich will dich so wie du bist
LP Supraphon (CS) 1969
49. Poslouchejte!
LP Amiga (DDR) 1975
50. Karel Gott

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .