obsah | navigace |
Domů » Diskografie » TOP 50 Řadová alba

Karel Gott | Diskografie | TOP 50 Řadová alba

CD Electrola 2014
1. Herr Gott nochmal
CD Supraphon (CZ) 2014
2. S pomocí přátel
2DVD GoJa / Czech TV 2009
3. Karel Gott 70
CD GoJa (CZ) 2004
4. Můj strážný anděl
CD GoJa (CZ) 2002
5. Swing kolekce
CD Supraphon (CZ) 2010
6. Lidovky mého srdce
LP Supraphon (CS) 1975
7. Karel Gott '76
CD Bonton (CZ) 1996
8. Pošli to dál
CD LP GoJa / Supraphon (CZ) 1993
9. Věci blízké mému srdci
CD Universal Koch 2004
Poznal jsem lásku
10. Ich hab gelernt zu lieben
LP Supraphon (CS) 1977
11. Karel Gott '78
LP Supraphon (CS) 1973
12. Hudba není zlá
CD LP GoJa (CZ) 1995
13. Zázrak vánoční
CD Bonton (CZ) 1998
14. Recitál
CD GoJa (CZ) 1998
15. Ro(c)ky mého mládí
CD GoJa (CZ) 1997
16. Miluj
LP Supraphon (CS) 1987
17. Posel dobrých zpráv
2CD Universal / BM Music (CZ) 2000
18. Karel Gott ve Slaném
LP Polydor 1981
19. Bella Italia
LP Supraphon (CS) 1979
20. Karel Gott '79
2LP Polydor 1981
21. Karel Gott Live
CD LP Polydor 1992
Jedné noci jako dnes
22. In einer Nacht wie heut'
LP Supraphon Artia 1975
Z mého českého zpěvníku
23. From My Czech Song-Book
LP Supraphon (CS) 1972
24. Má píseň
CD GoJa (CZ) 2006
25. Má pouť
LP Supraphon (CS) 1973
26. Mezi Vltavou, Donem a Dunajem
LP Supraphon Artia 1973
27. Mistral
LP Supraphon (CS) 1969
28. Poslouchejte!
CD Supraphon (CZ) 2012
29. Dotek lásky
LP Polydor 1975
Na české pouti
30. Böhmische Kirmes
LP Supraphon Artia 1983
31. Koncert pro tebe
LP Supraphon Artia 1983
Bílé vánoce
32. White Christmas
LP Supraphon Artia 1982
33. Country Album
CD Sony Music (CZ) 2001
34. Lady Carneval
CD Supraphon (CS) 1992
35. Když muž se ženou snídá
LP Supraphon (CS) 1985
36. Muzika
CD GoJa (CZ) 2005
37. Jdi za štěstím
LP Supraphon (CS) 1976
38. Karel Gott '77
LP Supraphon (CS) 1967
39. Hlas můj nech tu znít
CD GoJa / EMI (CZ) 1997
40. Duety
CD Universal Koch 2006
Jsem rád, že ses narodila
41. Schön, dass du geboren bist
LP Supraphon Artia 1979
Romantika
42. My Romantic Feeling
LP Supraphon (CS) 1978
43. Romantika
LP Polydor 1972
Poklady minulosti
44. Schätze der Vergangenheit
LP Supraphon Artia 1982
Moje české hity
45. My Czech Goldies
LP Supraphon (CS) 1986
46. To vám byl dobrý rok
LP Amiga (DDR) 1975
47. Karel Gott
LP Supraphon (CS) 1971
48. Hity '71
LP Polydor 1968
Zlatý hlas z Prahy
49. Die goldene Stimme aus Prag
CD LP GoJa / Polydor (CZ) 1994
50. Karel Gott '95

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Snažme se žít tak, aby naší smrti litoval i majitel pohřební služby.“ Mark Twain