obsah | navigace |
Domů » Diskografie » TOP 50 Řadová alba

Karel Gott | Diskografie | TOP 50 Řadová alba

CD Electrola 2014
1. Herr Gott nochmal
CD Supraphon (CZ) 2010
2. Lidovky mého srdce
CD LP Polydor 1992
Jedné noci jako dnes
3. In einer Nacht wie heut'
LP Polydor 1968
Zlatý hlas z Prahy
4. Die goldene Stimme aus Prag
CD GoJa (CZ) 2004
5. Můj strážný anděl
CD Supraphon (CZ) 2014
6. S pomocí přátel
2LP Polydor 1981
7. Karel Gott Live
2DVD GoJa / Czech TV 2009
8. Karel Gott 70
LP Supraphon (CS) 1975
9. Karel Gott '76
LP Polydor 1981
10. Bella Italia
CD Universal Koch 2004
Poznal jsem lásku
11. Ich hab gelernt zu lieben
LP Polydor 1972
Poklady minulosti
12. Schätze der Vergangenheit
CD GoJa (CZ) 2002
13. Swing kolekce
CD LP GoJa (CZ) 1995
14. Zázrak vánoční
LP Supraphon (CS) 1979
15. Karel Gott '79
CD Universal Koch 2002
Každou noc
16. Jede Nacht
CD LP GoJa / Supraphon (CZ) 1993
17. Věci blízké mému srdci
CD Supraphon (CZ) 2012
18. Dotek lásky
LP Balkanton (BG) 1972
Zlatý Orfeus '72
19. Златният Орфей '72
CD GoJa (CZ) 1998
20. Ro(c)ky mého mládí
CD Bonton (CZ) 1996
21. Pošli to dál
LP Supraphon (CS) 1969
22. Poslouchejte!
LP Supraphon (CS) 1977
23. Karel Gott '78
LP Polydor 1973
24. Live '73
LP Supraphon Artia 1973
25. Mistral
LP Polydor 1968
Hlas ze zlaté Prahy
26. Die Stimme aus dem goldenen Prag
LP Supraphon Artia 1975
Z mého českého zpěvníku
27. From My Czech Song-Book
CD LP Supraphon (CS) 1989
28. Loď snů
LP Supraphon Artia 1983
29. Koncert pro tebe
LP Supraphon Artia 1979
Romantika
30. My Romantic Feeling
CD Bonton (CZ) 1998
31. Recitál
CD LP Polydor 1987
Žádný pohled zpět
32. Kein Blick zurück
LP Supraphon Artia 1982
33. Country Album
LP Polydor 1970
Hvězda mého života
34. Der Star meines Lebens
LP Supraphon (CS) 1987
35. Posel dobrých zpráv
CD Polydor 1993
Uprostřed života
36. Mitten im Leben
LP Polydor 1974
Dnes je ten nejkrásnější den v mém životě
37. Heut' ist der schönste Tag in meinem Leben
LP Supraphon (CS) 1985
38. Muzika
LP Polydor 1975
39. Rosa Rosa
LP Supraphon (CS) 1978
40. Romantika
LP Supraphon (CS) 1976
41. Karel Gott '77
LP Supraphon Artia 1982
Moje české hity
42. My Czech Goldies
LP Polydor 1976
Zpívejte a radujte se ze života
43. Singet und freut euch des Lebens
CD GoJa (CZ) 1997
44. Miluj
LP Amiga (DDR) 1981
Karel Gott dnes
45. Karel Gott heute
LP Supraphon (CS) 1986
46. To vám byl dobrý rok
CD LP GoJa / Polydor (CZ) 1994
47. Karel Gott '95
CD Polydor 1997
48. Classics
CD GoJa (CZ) 2006
49. Má pouť
LP Supraphon (CS) 1984
50. Hrátky s láskou

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Snažme se žít tak, aby naší smrti litoval i majitel pohřební služby.“ Mark Twain