obsah | navigace |
Domů » Diskografie » TOP 50 Řadová alba

Karel Gott | Diskografie | TOP 50 Řadová alba

CD Supraphon (CZ) 2014
1. S pomocí přátel
CD Electrola 2014
2. Herr Gott nochmal
2DVD GoJa / Czech TV 2009
3. Karel Gott 70
CD GoJa (CZ) 2004
4. Můj strážný anděl
CD GoJa (CZ) 2002
5. Swing kolekce
LP Supraphon (CS) 1975
6. Karel Gott '76
CD Bonton (CZ) 1996
7. Pošli to dál
CD Supraphon (CZ) 2010
8. Lidovky mého srdce
CD Universal Koch 2004
Poznal jsem lásku
9. Ich hab gelernt zu lieben
LP Supraphon (CS) 1973
10. Hudba není zlá
CD LP GoJa / Supraphon (CZ) 1993
11. Věci blízké mému srdci
CD LP GoJa (CZ) 1995
12. Zázrak vánoční
LP Supraphon (CS) 1977
13. Karel Gott '78
CD Bonton (CZ) 1998
14. Recitál
CD GoJa (CZ) 1998
15. Ro(c)ky mého mládí
CD GoJa (CZ) 1997
16. Miluj
LP Supraphon (CS) 1987
17. Posel dobrých zpráv
2CD Universal / BM Music (CZ) 2000
18. Karel Gott ve Slaném
LP Polydor 1981
19. Bella Italia
LP Supraphon (CS) 1979
20. Karel Gott '79
2LP Polydor 1981
21. Karel Gott Live
CD LP Polydor 1992
Jedné noci jako dnes
22. In einer Nacht wie heut'
LP Supraphon (CS) 1972
23. Má píseň
LP Supraphon Artia 1975
Z mého českého zpěvníku
24. From My Czech Song-Book
LP Supraphon (CS) 1973
25. Mezi Vltavou, Donem a Dunajem
CD Supraphon (CZ) 2012
26. Dotek lásky
LP Supraphon Artia 1973
27. Mistral
LP Supraphon (CS) 1969
28. Poslouchejte!
CD GoJa (CZ) 2006
29. Má pouť
LP Polydor 1975
Na české pouti
30. Böhmische Kirmes
LP Supraphon Artia 1983
31. Koncert pro tebe
LP Supraphon Artia 1983
Bílé vánoce
32. White Christmas
CD Sony Music (CZ) 2001
33. Lady Carneval
LP Supraphon (CS) 1985
34. Muzika
CD GoJa / EMI (CZ) 1997
35. Duety
LP Supraphon Artia 1982
36. Country Album
CD Supraphon (CS) 1992
37. Když muž se ženou snídá
CD GoJa (CZ) 2005
38. Jdi za štěstím
LP Supraphon Artia 1979
Romantika
39. My Romantic Feeling
CD Universal Koch 2006
Jsem rád, že ses narodila
40. Schön, dass du geboren bist
LP Supraphon (CS) 1967
41. Hlas můj nech tu znít
LP Polydor 1972
Poklady minulosti
42. Schätze der Vergangenheit
LP Supraphon (CS) 1976
43. Karel Gott '77
LP Supraphon Artia 1982
Moje české hity
44. My Czech Goldies
LP Supraphon (CS) 1986
45. To vám byl dobrý rok
LP Amiga (DDR) 1975
46. Karel Gott
LP Supraphon (CS) 1978
47. Romantika
LP Supraphon (CS) 1971
48. Hity '71
LP Polydor 1976
Moje melodie Dunaje
49. Meine Donaumelodie
CD Polydor 1993
Uprostřed života
50. Mitten im Leben

vytisknout | prohlášení o přístupnosti | kontakt | mapa webu | nahoru|
KAREL GOTT - Zlatý hlas z Prahy | neoficiální stránky | internetový fanclub
© 2006 - 2012 | editor: Luke | webmaster: Jan Vejmola .

„Snažme se žít tak, aby naší smrti litoval i majitel pohřební služby.“ Mark Twain